Stærk slutspurt: White Hawks slingrede sig til sejr over SønderjyskE

Trods udvisninger og brændte chancer lykkedes det søndag aften Frederikshavn White Hawks at slå SønderjyskE 4-3.

På papiret så det ud til at blive en let kamp for Frederikshavn White Hawks, der med flere sejre i ryggen skulle møde Metalligaens nummer ni, SønderjyskE, på hjemmebane.

Men let blev det på ingen måder for vendelboerne at hive sejren på 4-3 hjem. Først i det døende minut af tredje periode satte Cam Spiro det sidste mål ind.

Trods White Hawks-dominans på isen i første periode blev det ikke til nogen scoringer. Til gengæld blev der rigeligt at følge med i i anden periode. Her scorede SønderjyskE to gange på få minutter, og så måtte målmand Thomas Lillie skiftes ud.

Mads Larsen stod for reduceringen to minutter senere, og så kunne Frederikshavn måske være kommet let tilbage på sporet, hvis ikke en ny SønderjyskE-scoring havde udløst ballade i den anden ende. Her kom SønderjyskE's Søren Dau Mortensen og Frederikshavns Kristian Jensen op at toppes efter scoringen til 1-3, så de begge blev sendt i bad før tid.

I tredje periode fik hjemmeholdet lagt hændelsen bag sig, og Kristoffer Lauridsen kunne efter fire minutter reducere til 2-3. 10 minutter senere udlignede Henrik Eriksson til 3-3, og med mindre end et minut tilbage dukkede så førnævnte Cam Spiro op og bankede både pucken og sejren i nettet.

Frederikshavn White Hawks rykker med sejren op på en fjerdeplads i Metalligaen.