LIGE NU:

Thomas Søndergaard vender hjem til White Hawks

Efter to år i Herlev vender 24-årige Thomas Søndergaard hjem til Frederikshavn White Hawks på en treårig kontrakt.

Fra næste sæson er Thomas Søndergaard tilbage i Frederikshavn med nummer syv på trøjen efter to år ved Herlev Eagles. Det oplyser Elite Nord Frederikshavn i en pressemeddelelse.

- Det har altid høj prioritet hos os at få spillere af egen avl til at spille for White Hawks. Derfor er vi også rigtig stolte over at Thomas, efter et succesrigt ophold i Herlev, har valgt at vende hjem til Frederikshavn, lyder det fra Elite Nord Frederikshavn.

Thomas Søndergaard er fra Gærum, og har fået sin ishockeyopdragelse i Frederikshavn. Derfor kender han klubben godt, og han kalder det ”et naturligt valg” at tage hjem til Nordjylland.

- Jeg er blevet to år ældre, siden jeg var her sidst, og jeg har fået masser af erfaring og har spillet fuldt ud i Herlev. Jeg tager hjem for at gøre en forskel, og jeg har høje forventninger til mig selv, siger Thomas Søndergaard.

Også Elite Nord Frederikshavn forventer meget af Thomas Søndergaard de næste tre sæsoner.

- Han var en stor profil på det Herlev-mandskab, der overraskende nåede slutspillet i den forgangne sæson, og han fik sat et flot aftryk. Han har efterhånden fået rigtig stor rutine i Metal Ligaen, skriver de i pressemeddelelsen.