LIGE NU:

Tidligere OL-sølvvinder jagter sejr i Frederikshavn

Den tidligere danske OL-sølvvinder i brydning Mark O. Madsen er skiftet til sportsgrenen MMA, som er en kombination af mange forskellige former for kampsport. Lørdag skal han udkæmpe sin sjette MMA-kamp, og det sker i Arena Nord i Frederikshavn.

Mark O. Madsen er i gang med de sidste forberedelser til kampen mod englænderen Matthew "The Beast" Bonner. Lørdag aften går den tidligere OL-sølvvinder i buret i Frederikshavn til sin sjette Mixed Martial Arts-kamp i karrieren.

- Jeg forventer en tough fight. Det er en kæmper, der aldrig er blevet knockoutet eller submitted, altså stoppet før tid. Han har gået alle sine kampe ud, siger Mark O. Madsen.

quote Jeg håber på rigtig, rigtig god opbakning. Jeg synes, at den opbakning, vi har fået i forsalget, er fænomenal, så jeg tør godt allerede nu garantere, at lørdagens MMA-event bliver Danmarks fedeste.

Mark O. Madsen, MMA-kæmper

Mark O. Madsen har vundet sine første fem kampe som MMA-kæmper. Han ser frem til lørdagens MMA-stævne i Frederikshavn, som bliver det hidtil største i Danmark.

- Jeg håber på rigtig, rigtig god opbakning. Jeg synes, at den opbakning, vi har fået i forsalget, er fænomenal, så jeg tør godt allerede nu garantere, at lørdagens MMA-event bliver Danmarks fedeste, siger han.

Drømmer om USA

MMA er kendt for at være en voldsom sportsgren. Omgangene er lange, kæmperne kan tildele hårde slag og holde hinanden i smertefulde greb, og blodet flyder ofte i buret, hvor kampene udkæmpes.

- Hvis man gør sig en forventning om, at man kommer til at opleve dans, så går man galt i byen. Det er kampsport, og kampsport er jo en ting, som deler vandene. Enten elsker man det, eller også kan man ikke fordrage det. Det er både dragende, fascinerende, men også noget, der kan afskrække. MMA er meget komplekst, siger Mark O. Madsen.

Det fortjættede land for MMA-kæmperne er det amerikanske UFC-forbund, hvor pengepræmierne er langt større end i Europa. Mark O. Madsen tør dog ikke spå om hverken USA eller om Frederikshavn som en fremtidig hjemmebane for ham.

- Lad os nu lige tage en kamp ad gangen. Det er en sport, hvor alt kan ske, og i forhold til fremtiden og hvor jeg gerne vil hen, så afhænger alt af, at jeg præsterer mit bedste på lørdag så at begynde at gøre sig forhåbninger og tanker om fremtiden nytter ikke noget. Det er lørdag, det gælder. Når den opgave er løst, kan vi tage en snak om, hvad der skal ske videre frem, siger den 34-årige MMA-kæmper, som har tilnavnet "The Olympian".

Mark O. Madsens kamp mod Matthew Bonner er hovedkampen ved lørdagens Cage Warriors-stævne i Arena Nord. Der er hele 17 kampe på programmet ved stævnet, som begynder sidst på eftermiddagen.

Mark O. Madsen i sidste træning inden MMA-kamp i Arena Nord.
Coronatest

Nordjysk sogn lukkes ned på grund af høje smittetal

Julia Zhong Jepsen

play Mistrivsel blandt unge piger: Nyt chat-center skal komme problemerne til livs

bro2

play Affalds-fokus: Elever står for forårsrengøring af naturen

Norlys Aalborg

Norlys bygger kraftcenter for grøn energi i Aalborg

Coronatest

Nordjysk sogn lukkes ned på grund af høje smittetal

Julia Zhong Jepsen

play Mistrivsel blandt unge piger: Nyt chat-center skal komme problemerne til livs

Til forsiden

Til forsiden