LIGE NU:

To personer fundet døde i Sæby: Stort efterforskningsarbejde i gang

Politiets indledende undersøgelser peger på, at der ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldene.

Nordjyllands Politi rykkede tirsdag først på aftenen ud til en adresse i Sæby. De første meldinger fra politiet til offentligheden var kortfattede, men fortalte, at politiet efterforskede et mistænkeligt dødsfald.

Onsdag morgen fortæller politiet i en pressemeddelelse så, at der er tale om to dødsfald. På adressen var der nemlig blevet fundet en afdød kvinde i 50'erne samt en afdød mand i 70'erne.

Der er tirsdag aften samt natten til onsdag blevet efterforsket massivt og onsdag fortsætter efterforskningen med blandt andet retsmedicinske undersøgelser. Indtil videre peger efterforskningen på, at der ikke ligger en forbrydelse bag de to dødsfald, men politiet kan endnu ikke komme ind på, hvordan de personerne så er døde.

- Vi kan ikke udtale os konkret omkring dødsårsagen, før vores undersøgelser er færdiggjort, men der er som sagt ikke noget, der peger i retning af, at der skulle være sket en forbrydelse, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi.

- Vi synes, det ser mærkeligt ud - og vi kan ikke umiddelbart forklare dødsårsagen. Vi kan ikke sige, hvad de er døde af, men med de undersøgelser, vi har foretaget er der altså ikke noget, der tyder på en forbrydelse, fortæller vicepolitiinspektøren videre til TV2 Nord.

To personer er fundet døde i en bolig i Sæby. Politiets indledende undersøgelser peger på, at der ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldene.

Stort arbejde foran sig

De retsmedicinske undersøgelser, der skal gennemføres onsdag skal suppleres af tekniske undersøgelser i og omkring det hus hvor de to personer blev fundet døde. Derudover skal pårørende, naboer og andre personer afhøres i sagen.

- Vi holder alle muligheder åbne og håber at blive klogere på, hvad der er foregået, i løbet af dagen, siger Frank Olsen til TV2 Nord.

Først når det store efterforskningsarbejde er afsluttet vil Nordjyllands Politi kunne melde præcist ud omkring dødsårsagen.

Det fremgår af politiets pressemeddelse ikke, hvilken relation de afdøde har til hinanden, men de nærmeste pårørende til de afdøde er underrettet.