Seneste nyt:

Tre personer er fortsat varetægtsfængslet i drabssag

Et udenlandsk ægtepar og en svensk mand har fredag fået forlænget deres varetægtsfængsling i sagen om drabet på den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen med fire uger.

Det udenlandske ægtepar, en 46-årig engelsktalende kvinde og en 45-årig svensk mand, blev varetægtsfængslet fredag den 15. maj, mens en 52-årig svensk mand først fire dage senere blev anholdt og varetægtsfængslet i sagen om drabet på den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen.

Den dræbte mand boede på en ejendom på Rendborgvej nord for Frederikshavn, en ejendom der er ejet af den 52-årige svensker, mens ægteparret også havde adresse på stedet. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger sammen med deres skolesøgende barn.

De tre varetægtsfængslede er alle sigtet for i forening at have skudt og dræbt den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen og siden forsøgt at brænde liget i et forsøg på at skjule forbrydelsen.

- Der er tale om en sag med nogle voldsomme omstændigheder, og af hensynet til de efterladte og til sagens sagens fulde efterklaring kan vi ikke udtale os nærmere om selve drabet, udtaler vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Frank Olsen i en pressemeddelse.

Den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen fra Frederikshavn blev dræbt af skud om aftenen 9. maj, og liget af ham blev siden forsøgt brændt. Sådan lyder det fra Nordjyllands Politi.

Den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen blev efterlyst af politiet den 12. maj, efter henvendelse fra hans mor, der var nervøs for sønnen, idet hun ikke havde hørt livstegn fra ham, ligesom han var udeblevet fra en aftale.

Politiets efterforskning viser indtil videre, at den 39-årige tilsyneladende blev dræbt lørdag den 9. maj.

Den 52-årige nægter sig skyldig, mens det er uvist, hvordan ægteparret forholder sig til sigtelsen.

De tre er varetægtsfængslet foreløbig frem til 10. juli.