LIGE NU:

Tvangslukket men ordrerne vælter ind

Butikken er lukket, og medarbejderne er sendt hjem, men ordrerne vælter ind hos tøjbutikken Brunø Tøj i Dybvad.

Travlheden skyldes stor vækst i butikkens webshop btredy.dk, som er vækstet med 130 procent siden den første corona nedlukning af Danmark i marts 2020.

- Vi har mange lokale kunder, som handler i webshoppen, og som så kommer ned i de fysiske butikker og bytter varen, hvis den ikke passer, siger indehaver Brunø Tøj, Tim Brunø.

Brunø Tøjs fem fysiske butikker i Dybvad, Sæby, Vodskov, Brønderslev og Sindal er alle tvangslukkede, men for indehaver Tim Brunø betyder det bare ekstra travlhed og lange arbejdsdage.

Brunø Tøjs fem fysiske butikker fungerer som varelager for webshoppen.
Brunø Tøjs fem fysiske butikker fungerer som varelager for webshoppen.

- Klokken bliver tit 8 eller halv 9, inden vi kan køre herfra. Vi havde ellers sagt til os selv, at vi ville prøve at holde lidt fri, nu hvor vi var tvangslukket. Vi troede ikke, at der ville komme så mange ordrer, som der er kommet, og det er klart, at dem skal vi have sendt afsted. Det har vi lovet vores kunder, siger Tim Brunø.

Corona-vækst på 130 procent

Brunø Tøj kan om godt et år fejre 50 års-jubilæum i Dybvad. Det kommer coronaen ikke til at bremse, og selv om butikken lige nu fungerer som et stort varelager for webshoppen, så glæder Tim Brunø sig til igen at have fysiske kunder.

- Selvfølgelig vil vi gerne kunne stå i butikken og sige velkommen og spørge, om vi kan hjælpe med noget, men sådan er det altså ikke lige i øjeblikket, og det er klart, at så må man ty til noget andet for at få penge i kassen, siger Tim Brunø.

Trods corona-restriktioner og nedlukning er salget samlet set steget i Brunø Tøjs fem butikker og webshoppen btrendy.dk siden marts 2020. De seneste måneder er handlen på nettet nærmest gået amok med en vækst på langt over 130 procent, og omkring 2.000 fakturaer fra webshoppen ligger i en stor stak og venter på bogholderen.

- Vi har måtte ansætte en freelance bogholder og en studerende til at hjælpe os med at holde webshoppen opdateret med varer, siger Tim Brunø.

Øget fokus på webbutik

Inden den første corona-nedlukning af Danmark i marts var webshoppen sekundær hos Brunø Tøj, men det har corona-krisen vendt op og ned på. Fokus på nethandlen blev øget, da de fysiske butikker blev ramt af restriktioner, og i dag er Tim Brunø glad for, at han satsede online i foråret.

- Jeg er sikker på, at den fortsætter, og jo mere vi sælger, jo bedre bliver vi til at vedligeholde vores shop, og servicerer vores kunder. Det er helt sikkert en ting, som vi vil satse på i fremtiden, siger Tim Brunø.

Brunø Tøj er ligesom mange andre butikker tvangslukket til og med 17. januar.

Webshoppen styres fra kontoret hos Brunø Tøj i Dybvad. Den fysisk butik er ligenu varelager for webshoppen.
Webshoppen styres fra kontoret hos Brunø Tøj i Dybvad. Den fysisk butik er ligenu varelager for webshoppen.