LIGE NU:

Tyven er fanget: Ejere til tyvekoster efterlyses

Nordjyllands Politi søger ejere til en række tyvekoster , som formentlig stammer fra et eller flere indbrud i Skagens-området.

Det er en række store og små effekter, som politiet gerne vil finde den eller de rettere ejere til. De forskellige ting blev fundet hos en 50-årig mand i Skagen, da man ransagede hans bopæl 21. september i forbindelse med et indbrud i Skagen.

- Det er nogle effekter, som vi ikke kan placere til nogle konkrete indbrud, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Peter Skovbak,

Han håber, at nogen kan genkende effekterne, så de på den måde får hjælp til at identificere gerningssteder til disse formodede stjålne effekter, så de rette ejerfolk kan få deres ting tilbage.

- Vi har tit den udfordring med indbrud i fritidshuse, at ejerne ikke kommer så tit i husene, så vi kan måske her stå med et indbrud, som ikke er anmeldt endnu, siger Peter Skovbak.

 
 
Foto: Jesper Christiansen

Der er tale om billeder, maleri, værktøj, sound-box, vin, køkkenudstyr, vaser, kander, musemalet porcelæn, glas, pyntegenstande, pc, havestol m.v.

- Alle effekterne er mere eller mindre unikke, så hvis man mangler effekterne eller har haft dem i sit fritidshus eller kender nogen, som har haft det i deres fritidshus, så kan der godt være en chance for, at man kan genkende noget, siger Peter Skovbak.

På Nordjyllands Politis hjemmeside kan man se et fotokatalog med alle effekterne. 

https://politi.dk/-/media/mediefiler/njyl/til-indbrud-261020-fotomappe.pdf?la=da&hash=8B28F1FD11A2B91F8DD5CDF9A2378E53E2320654

Den 50-årige mand som var i besiddelse af effekterne er sigtet for indbrud i en villa i Skagen på Jens Bergs Vej i perioden mellem 6. og 15. september.

 

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

040620 Hanstholm Havn

Havnestrid om industrispionage: Hanstholm Havn politianmelder tidligere salgschef

PH 260221 Skoler klar til test Still

play Skoler gør klar til test: - Hvis man ikke bliver testet, medfører det fravær

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

Til forsiden

Til forsiden