Udligning: White Hawks tog sejren mod Rungsted efter intens duel

Frederikshavn White Hawks vandt fredag aften 3-2 over Rungsted Seier Capital i den anden semifinale i serien.

En rent nordjysk finale som afslutning på denne sæsons Metalligaen er bestemt stadig en mulighed. Og specielt Frederikshavn White Hawks gjorde fredag aften deres for at få det til at ske.

Efter at have tabt det første af potentielt syv opgør mod Rungsted Seier Capital tidligere på ugen, vendte White Hawks fredag aften bøtten på hovedet og tog sejren hjem på hjemmebane med cifrene 3-2.

Der faldt ingen mål i kampens første periode, men de 1863 tilskuere fik alligevel fuld valuta for for pengene. Første periode var en vild og blodig omgang, men hverken i den ene eller anden ende blev de mange chancer og muligheder opmsat til mål. Perioden sluttede med kampens første udvisning. Den tilfaldt Rungsted, så da spillerne efter en velfortjent pause kom på isen igen, var det med hjemmeholdet i overtal i kampens første godt halvandet minut.

Hjemmeholdet skulle dog kun bruge 40 sekunder til at få udnyttet overtallet og komme foran. Kampens første mål blev sat ind af Christopher Frederiksen på en genial assist fra Cam Spiro, der trak rundt om Rungstged-målet og sendte pucken retur til Frederiksen, der satte den ind.

Fem minutter senere blev føringen fordoblet til 2-0 af Radim Piroutek inden Rungsted med få sekunder tilbage af perioden reducerede til 2-1.

Knap seks minutter inde i sidste periode satte Dale Mitchell det sidste mål ind for nordjyderne til stillingen 3-1 og så fik Marcus Olsson lov til at pynte på det for Rungsted med godt ni minutter tilbage af kampen.