Uvist om finsk lejesvend returnerer til Frederikshavn

Eemeli Räsänen er tilbage i Finland og således ikke med i aftenens lokalbrag i Aalborg mod Pirates. Foto: Metalligaen

Ingen ved tilsyneladende, om Eemeli Räsänen vender tilbage til White Hawks.

Han var lejet ind for en måned, og for bare en uge siden spillede den finske lejesvend Eemeli Räsänen kamp for White Hawks. Siden udløbet af lejekontrakten lige op til jul tog han hjem til Finland, og her han siden spillet kampe for hans finske hold i den russiske liga - verdens næstbedste, og dermed tyder ikke meget på, at han vender tilbage som håbet til høgene for resten af sæsonen. 

Det skriver Kanal Frederikshavn. 

20-årige Eemeli Räsänen figurerer fortsat som White Hawks-spiller på klubbens hjemmeside, men ifølge direktør Henrik Andersen er det uvist, om den finske lejesvend vender tilbage til Frederikshavn.

Helt sikkert er det, at den unge back ikke medvirker i de to nytårsbrag mod Aalborg Pirates - i aften i Aalborg og mandag aften i Nordjyske Bank Arena i Frederikshavn.

Efter at have spillet syv kampe for Frederikshavn White Hawks - senest 22. december hjemme mod Odense - rejste Eemeli Räsänen hjem til Finland. Allerede 26. december var han at finde i fjerdekæden, da hans finske hold Jokerit, der spiller i den russiske KHL-liga, vandt 4-3 ude over Yaroslavl efter forlænget spilletid.

Eemeli Räsänen spillede lidt over 10 minutter i udekampen, hvor Jokerit - med Peter Regin i førstekæden - scorede sejrsmålet i forlænget spilletid.

Lørdag var den unge back igen i Jokerits fjerdekæde i udekampen mod Sochi. Her tabte finnerne med 3-4 efter forlænget spilletid. Eemeli Räsänen var på isen i 11,11 minutter.

- Vi ved ikke, om Eemeli Räsänen kommer tilbage til Frederikshavn, og vi har heller ikke besluttet, om vi skal have en anden back, hvis han ikke kommer retur, siger Henrik Andersen til Kanal Frederikshavn.

I de to nytårsbrag spiller både Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates i særligt fremstillede nytårstrøjer. White Hawks sælger dem på auktion mandag 30. december.

5.000 tilskuere er på plads til lokalbraget i Bentax Isarena, hvor Metalligaens nummer et og to tørner sammen. I morgen spiller de to hold igen mod hinanden - denne gang i Frederikshavn. 

- Det er kampe, som vi har snakket om i nogle måneder efterhånden. Vores plan er at tage styring på kampene, men vi ved også godt, at det bliver tæt, for de har et stærkt hold, siger Aalborg-angriberen og topscoreren Thomas Spelling til Metalligaen.dk.

Han har været ude siden 13. december, men melder sig klar til lokalbragene. 

Aftenens kamp i Bentax Is Arena sendes direkte på TV2 Sport,

 

 

Forsiden lige nu