Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Vanvidskørsel: Motorcyklist stak af fra politiet med 200 kilometer i timen

Nordjyllands Politi måtte opgive jagten på en motorcyklist ved Frederikshavn, der kørte mere end 200 kilometer i timen.

Beboere i Frederikshavn var tirsdag vidne til vanvidskørsel, da en motorcyklist forsøgte at undslippe politiet med mere end 200 kilometer i timen. 

Der blev hurtigt tilkaldt assistance, da motorcyklen nægtede at stoppe. To politibiler var direkte indblandet i den hektiske jagt, mens flere politikøretøjer stødte til løbende. Det skriver Kanal Frederikshavn

Jagten foregik i den sydlige del af Frederikshavn - blandt andet på Møllehus Allé og i Søndergade, tæt på Bangsbostrand Skole og rundkørslen ved Møllehusets Ishus. Ifølge politiet var hastigheden en del over 100 km/t - og det vel at mærke i en del af Søndergade, hvor hastighedsgrænsen er 30 km/t.

Læs også Anholdelse af mistænkt narkopåvirket bilist skabte tumult

Motorcyklen valgte til sidst at køre ud på E45 ved Iscenter Nord i Frederikshavn, og da hastigheden nu var over 200 km/t hverken, kunne eller ville politiet fortsætte jagten.

Politiet har motorcyklens registreringsnummer, men politiet er overbevist om, at det ikke var ejeren af motorcyklen, som tirsdag eftermiddag stak af fra politiet i Frederikshavn.

Ejeren af motorcyklen kommer ikke fra Nordjylland, men vedkommende må forberede sig på et besøg eller en opringning fra politiet.