LIGE NU:

Vendsyssel Håndbold fyrer træneren

Træner Kent Ballegaard forlader Vendsyssel Håndbold med omgående virkning. Det sker som en konsekvens af holdets magre pointhøst i de første syv kampe i Bambusa Kvindeligaen. Her har Vendsyssel Håndbold kun fået et point i de første syv kampe.

Kent Ballegaard førte i foråret Vendsyssel Håndbold op i kvindernes bedste håndboldrække, men syv kampe inde i holdets første sæson i ligaen, er træneren fortid.

Vendsyssel Håndbold har i en kortfattet pressemeddelelse offentliggjort, at Ballegaard stopper efter to år i klubben. Han afløses af holdets assistenttræner, Thomas Kjær.

Christian Bjerregaard Carlsen takker i pressemeddelelsen Kent Ballegaard for indsatsen i klubben.
Christian Bjerregaard Carlsen takker i pressemeddelelsen Kent Ballegaard for indsatsen i klubben.
Foto: Per Frank Paulsen

- Vi har vendt og drejet forskellige løsninger og er kommet frem til, at vi gerne vil prøve med andre kræfter på trænerbænken, siger klubbens formand Christian Carlsen i en pressemeddelelse.

Det bliver således Thomas Kjær, som den 17. oktober skal forsøge at føre Vendsyssel frem til sæsonens første sejr. Her møder holdet på hjemmebane i Syvsten København Håndbold.

Trænerfyringen kommer efter en urolig periode i klubben. Få dagene før sæsonpremieren meddelte klubben, at deres direktør Jan Hansen var sygemeldt. Han sagde senere sit job op efter, at han var blevet meldt til politiet for mandatsvig af en virksomhed i Brønderslev, hvor han var ansat som bogholder.

Den tidligere håndbolddirektør i Vendsyssel Håndbold, Jan Hansen, er blevet meldt til politiet for at have overført 800.000 kroner til 30 forskellige konti fra firmaet Podi uden firmaets viden. Jan Hansen var medejer af firmaet og fungerede som bogholder.