Vendsyssel sejrede mod Skive

Vendsyssel indtager andenpladsen i 1. division, efter de sejrede 2-0-sejr mod bundproppen fra Skive.

Efter det seneste nederlag mod Vejle var Vendsyssels tørst efter sejr fredag aften stor, hvilket tydeligt kunne mærkes.

Efter kun 15 minutters spil tog Vendsyssel føringen, da Emmanuel Ogude sendte bolden i nettet til 1-0.

Igen efter omkring 30 minutter havde Vendsyssel på ny bolden i nettet, men linjedommeren vinkede for offside, og scoringen blev derfor annulleret.

Efter pausen havde begge hold flere chancer, men først med få minutter tilbage af kampen faldt afgørelsen, da Jens Berthel Askou gjorde resultatet til 2-0.

Vendsyssel er dermed på andenpladsen i landets næstbedste række, hvor de har ét point op til Esbjerg på førstepladsen.