Seneste nyt:

White Hawks forstærker truppen med William Boysen

White Hawks har skrevet kontrakt med Rungsteds giftige målscorer.

Frederikshavn White Hawks har været en tur i Nordsjælland for at hente forstærkning til truppen, der tørner ud i Metal Ligaen efter sommerferien. Klubben bag ishockeyholdet, Elite Nord Frederikshavn A/S, kan i dag offentliggøre, at man har skrevet en et-årig kontrakt med William Boysen.

- Det er et rigtig stort ishockeytalent, vi har sikret os den kommende sæson. 21-årige Boysen fik i sidste sæson sat et solidt indtryk i Metal Ligaen. Han leverede hele 25 point for Rungsted i grundspillet og var i det hele taget en spiller, man lagde mærke til. Han er en forward, der passer godt ind i vores koncept med mange unge spillere, der har fremtiden foran sig. Han er en spiller, vi tror, vi kan udvikle yderligere under Jari Pasanen og Frederik Åkessons vinger, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Selv er William begejstret for det kommende ophold i Frederikshavn, som er hans første afstikker væk fra barndomsklubben Rungsted.

-Jeg vil gerne tage det næste skridt i min karriere, så jeg tror, det bliver godt for mig, at der nu kommer nogle nye øjne og kigger på mig. Jeg synes, jeg præsterede fint for Rungsted i sidste sæson, men jeg vil gerne rykke mig yderligere, og det kan jeg i Frederikshavn, siger William Boysen. 

William Boysen ankommer til Frederikshavn i starten af august, og han vil få trøje nummer 18.