LIGE NU:

White Hawks henter ny canadisk center

33-årige Mark Hurtubise fra Montreal i Canada skal forstærke Frederikshavn White Hawks inden sæsonstart i september.

Fredag formiddag kan ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks offentliggøre et nyt navn i truppen til sæsonen 2017/2018. Canadieren Mark Hurtubise bliver ny center på isen og vil fra september, når sæsonen starter, iføre sig trøjen med nummer ni på ryggen.

33-årige Hurtubise har senest spillet i den bedste østrigske række for Klagenfurter AC. Derudover har han også optrådt i tyske DEL og flere sæsoner i svensk ishockey, ligesom han også har spillet i USA og Skotland, skriver White Hawks på sin hjemmeside.

White Hawks har også brug for nye profiler til holdet, efter klubben tidligere på sommeren måtte sige farvel til Mathias Bau, som har skiftet til den næstbedste række i USA. 

Det fremgår ikke af White Hawks' hjemmeside, om Mark Hurtubise vil være med til den første officielle træning i klubben på mandag. Men mon ikke han er klar i starten af september, når White Hawks løber på isen til den første kamp.

Det bliver den 8. september, hvor nordjyderne skal møde de forsvarende mestre fra Esbjerg på hjemmebane. To dage senere hedder modstanderen så Rødovre Mighty Bulls, inden Aalborg Pirates venter i en ny hjemmekamp den 15. september.