LIGE NU:

White Hawks holder fast i toppen

White Hawks vandt tirsdag aften en 4-1 sejr over Herning Blue Fox.

Tirsdag aften blev en succes for Frederikshavns ishockeyhold White Hawks. De kunne gå fra aftenens kamp mod Herning Blue Fox med en 4-1 sejr, og det på trods af at de måtte undvære flere spillere.

Det var blandt andet spillere som Christian Chapman, Niclas Edman og Colin Vock der måtte undværes på isen tirsdag aften. Det betød dog, at der var plads til debutanten Nick Olsesen, som spillede en god kamp mod modstanderne fra Herning. 

Adam Miller havde ligeledes fået skruet skøjterne rigtig på. Han stod for to scoringer og en assist i 4-1 sejren mod Herning. Jacob Dahlström og Steffen Klarskov scorede hver et mål for Frederikshavns White Hawks.

Blue Fox, der var på hjemebane i Kvick Hockey Arena, skulle dog ikke gå fra kampen uden at komme på tavlen. Kyle Essery fik i sidste minut listet pucken forbi White Hawks' keeper Georg Sørensen. 

Næste gang Frederikshavn White Hawks skal spile er fredag i en ligakamp mod Esbjerg Energy. Søndag skal Høgene fra Frederikshavn endnu en gang på isen. Her skal de møde Odense Bulldog i Metal Cup-finalen.