White Hawks i finalen efter overtidsgyser

Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

Lørdag aften mødte Frederikshavn White Hawks Esbjerg Energy, og høgene er nu klar til årets pokalfinale.

Det lykkedes ikke det mest scorende hold i Metalligaen at score et eneste mål i den ordinære spilletid i kampen mod Esbjerg Energy. Heldigt for White Hawks havde deres modstandere lige så lidt held med at få pucken ind over målstregen. 

Fredagens kamp mellem de to hold endte 4-4- i Frederikshavn, og lørdag blev det derfor i overtid, at deltageren til pokalfinalen skulle findes. Her blev det Colin Vock, der bragte sejeren i hus efter knap to minutters forlænget spilletid.

- Det var en flot præstation og en helstøbt arbejdsindsats, der gør, at vi kan vinde, trods at vi har tre profiler ude med skader. Det er en fantastiske sejr for vores hold og klub, siger direktør for klubben Henrik Andersen. 

I pokalfinalen den 7. februar i Scanel Hockey Arena i Frederikshavn møder White Hawks Odense Bulldogs, der i den anden semifinale slog Aalborg Pirates 8-3. Odense vandt ligeledes lørdagens returkamp i Aalborg med en sikker sejr på 3-0. 

Og direktør Henrik Andersen har store forventninger til kampen. 

- Jeg er overbevist om, at kommer til at gå godt. Det vil vi i hvert fald gør alt for. Får vi profilerne tilbage vil vi selvfølgelig stå endnu stærkere, så det arbejder lægestaben dagligt på, fortæller han. 

 

 

Forsiden lige nu