White Hawks med kniven for struben efter snævert nederlag

Der er ikke råd til flere nederlag i kvartfinaleserien for Frederikshavn White Hawks.

Frederikshavn White Hawks var søndag taget til det midtjyske, hvor den femte kamp i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox var på programmet.

Søndag var midtjyderne dog for stor en mundfuld for nordjyderne, og dermed har Herning Blue Fox bragt sig foran 3-2 i kampe.

Kvartfinaleserien afgøres i bedst af syv kampe, og derfor er frederikshavnerne tvunget til at vinde de næste to kampe.

Dårlig start koster

Frederikshavn White Hawks kom skidt fra start i opgøret. Indenfor 30 sekunder scorede herningenserne to gange i løbet af første periode, og derfra var det op ad bakke for de nordjyske gæster.

Frederikshavn White Hawks kom bedre med i kampens anden periode, hvor spillet blev mere jævnbyrdigt. Til trods for forsøg i begge ender kom der ikke flere scoringer i anden periode.

Tæt på comeback

Bagud med 2-0 var frederikshavnerne tvunget til et comeback i kampens sidste periode. Men drømmen blev tæt på slukket allerede efter to minutter.

Her bragte herningenserne sig foran 3-0, og så var der lang vej igen.

Kort efter kom der dog lidt håb til de nordjyske gæster. Den 32-årige svenske angriber Daniel Olsson-Trkulja fandt vej til nettet, og så var stillingen 3-1.

Med ti minutter tilbage af kampen kom der endnu mere håb og tro på tingene.

Denne gang var Daniel Olsson-Trkulja i oplæggerens rolle. Han havde næstsidste stav på pucken, da finnen Aleksi Halme bragte spændingen tilbage med sin scoring til 3-2.

Til trods for et momentum til frederikshavnerne kom den udlignende scoring aldrig. Derfor måtte de se sig besejret, da kampuret tikkede ud.

Herning Blue Fox vandt kampen 3-2 og bragte sig ligeså foran med 3-2 i den samlede kvartfinaleserie.

Dermed er Frederikshavn White Hawks nødsaget til at vinde seriens sjette kvartfinalekamp for at holde drømmen om en semifinale i live.

Den kamp spilles tirsdag aften i Frederikshavn.