LIGE NU:

White Hawks skriver kontrakt med Steffen Frank

Frederikshavn White Hawks har skrevet kontrakt med den tidligere SønderjyskE og Herning Blue Fox-spiller Steffen Frank. Kontrakten er på et år.

Mandag offentliggjorde Frederikshavn White Hawks, at den 27-årige ishockeyspiller Steffen Frank bliver en del af holdet. Klubben har skrevet en et-årig kontrakt med Steffen Frank, der tidligere har vundet fem danske mesterskaber med SønderjyskE. I sidste sæson spillede han for Herning Blue Fox.

Steffen Frank kender allerede Frederikshavn White Hawks nye træner, Marie Simioni, fra sin tid i SønderjyskE og Herning Blue Fox. Det er ikke første gang, at Steffen Frank stifter bekendtskab med Frederikshavn. Han har tidligere spillet for FIKs U20 og 1. divisiondhold, da han gik på Nordjyllands Sportscollege.

-Jeg håber, at vi kan komme med i toppen, som Frederikshavn har bevist, de har været i mange år. Vi ved alle, at alt kan ske i et slutspil. Det så jeg selv i sidste sæson, hvor vi nåede helt til finalen i Herning. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Frederikshavn og spille, og synes det set up, der er i klubben, er meget spændende, siger Steffen Frank.

Steffen Frank kommer til at spille med trøjenummeret 60, og han flytter til Frederikshavn i løbet af sommeren.