White Hawks tog fuglen på Eagles

Frederikshavn White Hawks storsejrede med 6-1 hjemme mod Herlev Eagles og flyver op på tredjepladsen.

Det er det eneste opgør i dansk ishockey mellem to fugle, eller rettere to hold med fugle som maskot. Frederikshavn White Hawks tog søndag eftermiddag imod Herlev Eagles i Metal Ligaen.

Efter en sløv sæsonstart har frederikshavnerne fået luft under vingerne og har vundet de seneste to kampe i ligaen.

Det skulle også vise sig, at White Hawks var friske som en havørn til dagens opgør. Allerede efter små fire minutters spil bragte den tidligere Carolina Hurricanes-spiller, Justin Shugg, frederikshavnerne foran.

I anden periode kom White Hawks ligeledes flyvende fra start. Her var det Mads Larsen, der åbnede ballet med sin scoring til 2-0 i power play efter 2 minutter og 54 sekunders spil af anden periode.

Kort efter var White Hawks’ lettiske back, Kristians Rubins, på pletten, da han sendte pucken i mål til 3-0.

Højt at flyve

Herfra så det svært ud for Herlev Eagles at komme på vingerne igen, men det skulle blive endnu værre for ørnene.

Halvvejs i perioden gjorde Jesper Jensen det til 4-0, og med få minutter tilbage af perioden udbyggede Gorm Nyberg Topholt White Hawks’ føring til 5-0, som også var slutstillingen ved periodens ophør.

I tredje periode var der dog ugler i mosen for White Hawks. Med syv minutter tilbage af kampen reducerede udeholdets Luis Blak Olsen til 5-1. Det viste sig dog at være en enlige svale og med seks et halvt minut tilbage lukkede og slukkede Nikolaj Krag Christensen med sin scoring til 6-1.

Med sejren flyver White Hawks op på andenpladsen i tabellen foran Aalborg og Herning, der falder ned på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Næste opgave for White Hawks er allerede tirsdag den 13. oktober, hvor de igen skal forsøge at skyde papegøjen mod Herlev Eagles – denne gang på udebane.