LIGE NU:

White Hawks-træner trods Finlands-rygter

Cheftræner for Frederikshavn White Hawks, Jari Pasanen, er stadig at finde i klubben næste år, selv om en finsk klub i sidste uge mente at have skrevet kontrakt med ham.

Cheftræner Jari Pasanen vil også i næste sæson at være finde på trænerbænken for Frederikshavn White Hawks. Det meddeler klubben torsdag, efter det i sidste uge blev meddelt, at han skiftede til en finsk klub, Ässät.

Der var nemlig tale om en misforståelse, slår ledelsen i White Hawks fast.

- Klubben og Jari havde indgået en kontrakt, hvor klubben alene havde en klausul om at kunne annullere samarbejde for sæsonen 2019/20. Denne klausul ønsker klubben ikke at benytte, og ledelsen har som følge af den beslutning valgt at offentliggøre det nu på grundlag af en uheldig pressemeddelelse fra den finske klub Ässät i fredags, skriver vendelboerne i en pressemeddelelse.

- Jari har løbende fået en del tilbud fra andre klubber i Europa, og senest et tilbud fra Ässät i Finland. Han fik tilladelse til at rejse til Finland for at forhandle lidt mere konkret om tilbuddet og øvrige forhold i klubben. 

- Af forskellige årsager og misforståelse har klubben åbenbart troet, at de havde lavet en aftale med Jari. Dette har ikke været tilfældet, ligesom han aldrig har modtaget en kontrakt, og derfor ikke sat sin underskrift nogen steder i forhold til den finske klub, skriver White Hawks.

Torsdag blev nyheden om cheftræner-fortsættelsen offentliggjort på et pressemøde i Frederikshavn.