White Hawks vandt første semifinalekamp

Frederikshavn White Hawks mødte tirsdag aften Herning Blue Fox til første kamp i semifinalerne. En kamp frederikshavnerne kom bedst ud af.

Mere end 2000 ishockeyfans var parat, da det tirsdag aften gik løs mellem Frederikshavn White Hawks og Herning Blue Fox i den første semfinalekamp. Scanel Hockey Arena lagde is til kampen, hvilket gav frederikshavnerne hjemmebanefordel.

En hjemmebanefordel White Hawks havde tænkt sig at bruge. Allerede efter 9 minutter scorer Høgene. De udnytter, at Blue Fox's Daniel Nielsen har fået en udvisning. Høgene lægger pres på Hernings målmand Simon Nielsen og med gennemført overtalsspil scorer Mathias Bau kampens første mål. Målet får dog ikke lov til at stå alene længe. 11 minutter inde i kampen udligner Kasper Degn, og første periode ender 1-1.

Anden periode var ikke mere end fire minutter gammel, før Høgene igen fik Pucken sendt ind bag Simon Nielsen i Herning-målet. Simon Nielsen var omgivet af med- og modspillere og havde meget lidt udsyn, da et sikkert skud fra Adam Miller sender pucken i mål. Anden periode bød på flere store chancer til hjemmeholdet uden det kastede noget af sig.

Kampen var hård i tredje periode, men det var dog frederikshavnerne der endnu engang fik rykket på måltavlens cifre. Robin Bergman opsnapper en tynd aflevering og tager skøjterne på nakken. Han løber fra hele Herning forsvaret og sætter uden problemer kampens sidste mål ind.

Den første semifinalekamp slutter med en 3-1 sejr til Frederikshavn White Hawks. Næste semifinalekamp mellem de to hold spilles på fredag i Herning.