SENESTE NYT:

FTP-elev til TV2 Nord

117123112_10158868008499824_2517546183958086404_n

TV2 Nord søger en FTP-elev til vores daglige nyhedsproduktion.

Som FTP-elev hos TV2 Nord får du en elevplads, hvor du får en masse spændende opgaver. Du vil hurtigt komme til at indgå i det daglige team, hvor du både kommer til at optage og redigere nyhedsudsendelser i et tæt samarbejde med dagens nyhedshold.

FTP-elevens primære funktion vil være nyhedsfotograf og sammen med vores hold af dygtige journalister, skal du være med til at fortælle historier om nordjyderne i ord, billeder og lyd. Selvom vi primært er et nyhedsmedie, vil der også blive mulighed for at snuse til OB-produktioner, arbejde med lyssætning og lydarbejde, og sidde bag knapperne i afviklingen.

Du vil også få mulighed for at køre ud som VJ, og på egen hånd fortælle historierne.

Vi tilbyder:

  • En levende og dynamisk arbejdsplads med dygtige, hjælpsomme og kreative kollegaer.
  • En bred vifte af muligheder, da vi ud over nyhedsudsendelser, ofte sender pop-up lives på egen kanal, større Live-produktioner, studieproduktioner og store tv-shows fra OB- vogn. 

 Hvem er du: 

  • Du er begyndt på FTP-uddannelsen. 
  • Du er klar til at bosætte dig i det nordjyske.
  • Du har en stor interesse for at fortælle historier i billeder og lyd.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver. 
  • Du er klar på hurtige omstillinger i en travl og ofte uforudsigelig hverdag. 
  • Du er et åbent, engageret menneske med godt humør, der ønsker at bidrage konstruktivt til en positiv og ambitiøs arbejdsplads.


Hvem er vi? 

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro. 

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube eller til vores nyhedsudsendelser på tv. 

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte produktionschef Thomas Kollerup, mobil 23 99 89 98.

Send din ansøgning (mrk. FTP-elev) på mail til: job@tv2nord.dk

Vi holder samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet den rigtige. 

Kort om TV2 Nord:

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fire regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har over 130.000 følgere, og vi har profiler på Instagram, YouTube og Twitter. Vi sender dagligt fra kl. 6 morgen til midnat nyheder, live-sendinger, egne programmer og serier på Salto, der er en moderne online indholds-kanal, som også kan ses på tv. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.