SENESTE NYT:
FTP elev journalistpraktikant

FTP-ELEV TIL TV2NORD

TV2 Nord søger en kreativ og billedstærk FTP-elev til vores daglige produktion af levende billeder til tv, tv2nord.dk og sociale medieplatforme. Gerne med tiltrædelse til april 2023 eller snarest derefter.

Som film- og tv-produktionselev hos TV2 Nord får du en elevplads, hvor du vil få mange spændende opgaver. Du vil hurtigt indgå i det daglige team, hvor du både kommer til at optage og redigere nyheder i et tæt samarbejde med dagens nyhedshold. Du kommer også på hold med husets tre andre FFTP-elever, ligesom du kommer i netværk med husets journalist- og kommunikationspraktikanter. TV2 Nord kan med andre ord tilbyde et rigtig godt miljø for dygtige unge under uddannelse.

Som FTP-elev bliver din primære funktion at være nyhedsfotograf og sammen med vores hold af dygtige journalister skal du fortælle historier om nordjyderne i ord, billeder og lyd. Selvom vi primært er et nyhedsmedie, vil der også blive mulighed for at snuse til OB-produktioner og for at arbejde med lyssætning og lydarbejde samt at sidde bag knapperne i afviklingen.

Krav til ansøgere

For at komme i betragtning til en elevplads på TV2 Nord skal du have et grundlæggende kendskab til tv-, video- eller filmproduktion. Det vil være et plus, at du har arbejdet inden for branchen og i forvejen kender til tv-produktion. Desuden skal du have gennemført og bestået grundforløbet på Medieskolerne.

Vi lægger især vægt på at du har kreative og visuelle evner, samt at du kan arbejde selvstændigt og er initiativrig. Det er også et krav, at du har kørekort til bil (B).

Arbejdssted er i Aabybro og vi forventer, at du bosætter dig tæt på, da stillingen kræver fleksibilitet og skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder

  • En levende og dynamisk arbejdsplads med dygtige, hjælpsomme og kreative kollegaer
  • En bred vifte af muligheder, da vi ud over nyhedsudsendelser, ofte sender live-tv, større live-produktioner, studieproduktioner og store tv-shows fra OB-vogn


Hvem er du

  • Du er begyndt på FTP-uddannelsen
  • Du er kreativ og har øje for de gode billeder
  • Du er klar til at bosætte dig i det nordjyske
  • Du har en stor interesse for at fortælle historier i billeder og lyd
  • Du har en løsningsorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver
  • Du er klar på hurtige omstillinger i en travl og ofte uforudsigelig hverdag
  • Du er et åbent, engageret menneske med godt humør, der ønsker at bidrage konstruktivt til en positiv og ambitiøs arbejdsplads


Hvem er vi

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Send din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte produktionschef Thomas Kollerup, mobil 23 99 89 98.

Send din ansøgning (mrk. FTP-elev) på mail til: job@tv2nord.dk

Vi holder samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet den rigtige.

TV2 Nord er et af otte regionale TV2-mediehuse i Danmark. Vi producerer fire regionale nyhedsudsendelser på tv hver dag og udkommer døgnet rundt med indhold på www.tv2nord.dk, Facebook, Instagram og YouTube. Vi har desuden vores egen tv-kanal, TV2 Nord Salto, hvor vi døgnet rundt bringer nyheder, serier, magasinprogrammer, events og sender live fra de store begivenheder. Vi er nyhedscenter for TV2 og leverer dagligt nyheder, levende billeder og live-opdatering til TV2, TV2 News mm. Vi producerer desuden programmer og serier til os selv og TV2.