LIGE NU:

Mia Tang bliver Konservatives folketingskandidat i Brønderslev

Den tidligere presserådgiver for Inger Støjberg, Mia Tang, har valgt at hoppe over på den anden side af bordet. Nu stiller hun op til folketinget.

Først stod hun på Christiansborg med mikrofonen og stillede de skarpe kritiske spørgsmål til politikerne som journalist.

Så gik hun på den anden side og forberedte politikerne til spørgsmålene fra journalisterne som presserådgiver.

Nu har hun valgt at fuldende cirklen ved at tage det sidste skridt rundt om bordet og stille op til folketinget for Det Konservative Folkeparti.

- Nu har jeg beskæftiget mig med og omkring politik i 20 år. Nu vil jeg gerne selv gøre en forskel, fortæller Mia Tang.

Som politiker bliver Mia Tang Konservatives nye folketingskandidat i Brønderslevkredsen. Selvom hun ikke længere bor i Nordjylland, så mener Mia Tang ikke, at det bliver stor hæmsko.

- Jeg har boet heroppe, og jeg holder rigtig meget af regionen. Jeg har beskæftiget mig med nordjyske forhold som journalist i syv år i alt, så jeg føler, at selvom jeg ikke bor her, så kender jeg Nordjylland rigtig godt, siger Mia Tang.

For øjeblikket er Mia Tang seniorrådgiver hos Lindskov. Inden da var hun presserådgiver for Inger Støjberg fra Venstre. Men hendes egen politiske holdning er Konservativt.

- Jeg opfatter Det Konservative Folkeparti som det mest klassiske borgerlige parti med det største hjerte og en meget klar grøn profil. Selvom jeg lige har arbejdet for Inger Støjberg, så er det ikke Venstre jeg går ind i, det er Det Konservative, siger Mia Tang.