00:28

Folketingsvalget nærmer sig - og selvom ingen ved præcis, hvornår valget bliver udskrevet, så er politikerne i fuld gang med at gøre klar til valgkamp. Også Venstres Preben Bang, som i dag fik sine valgplakater trykt færdig her i Dronninglund - så nu er det bare et spørgsmål om hvornår statsministeren trykker på valgknappen

Venstre folketingspolitiker gør valgplakaterne klar

Den nordjyske folketingspolitiker, Preben Bang, har mandag gjort klar til valgkamp ved at få sine valgplakater trykt færdig i Dronninglund.

Spekulationerne om, hvornår der skal være folketingsvalg begynder at vokse.

Det eneste der er sikkert, er, at valget skal holdes senest den 17. juni 2019.

På trods af det, så er politikerne i fuld gang med at gøre klar til valgkamp. Budskaber begynder at komme op ved busstoppesteder, og nu begynder valgplakaterne også at blive trykt rundt om i landet.

En af dem, der er var gået i trykken mandag var Preben Bang. Den nordjyske folketingspolitiker havde slået vej forbi Dronninglund for at få sine valgplakater trykt færdig.

- Når først maskinen (maskinen, der trykker valgplakater red.) ruller, og de begynder at komme ud af den, så begynder man at blive fit for fight og klar til valg, så det kan komme når som helst, og jeg kan sige: vi er klar, siger Preben Bang (V).

Nu er det bare et spørgsmål om hvornår statsministeren trykker på valgknappen.