GÅ-I-BYEN-reporter til TV2 Nord Aalborg

Unavngivet (8)

Hvad sker der af spændende ting i Aalborg, når vi har fri? Hvor er de gode kultur-, sports og fritids-events i storbyen – for børnefamilierne? For singlerne? For de studerende? Hvor er det godt at spise, næste gang vi skal ud? Hvad sker der bag kulisserne, når de store begivenheder sætter Aalborg på landkortet? Og hvem er med, og hvad sker der, når den røde løber bliver rullet ud, og nogen har noget at fejre i Nordjyllands største by?

Har du lyst til at formidle den slags indhold - inspirerende og farverigt - til aalborgenserne og alle andre i Nordjylland, der bruger landsdelens største by, så er du måske TV2 Nords nye GÅ-I-BYEN-reporter.

Om stillingen

TV2 Nord vil skrue op for indhold fra Aalborg af den slags, der er relevant for folk, når de har fri, når de skal hygge sig, når de vil inspireres til gode oplevelser og det gode liv.

Det kan du komme til at stå i spidsen for med base på vores redaktion lige midt i Aalborg. Redaktionen ligger så centralt, at det mest naturlige transportmiddel er gå-ben eller en af de to redaktionscykler.

For den rette er der gode muligheder for at arbejde selvtilrettelæggende og selvstændigt, men naturligvis altid med stærk back-up i ryggen fra redaktører og kollegaer i Aabybro.

Forventninger til dig

 • Du har journalistisk erfaring
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du elsker det gode gå-i-byen stof om de fede oplevelser og de fascinerende mennesker
 • Du tænker digitalt først og har online- og SoMe-erfaring
 • Du kan formidle, uanset om platformen er tv2nord.dk, Facebook, Instagram eller TikTok
 • Du kan også skrue en klassisk tv-reportage sammen, hvis det skal være
 • Du har erfaring som VJ (videojournalist)
 • Du synes – ligesom os – at god journalistik ALTID skal handle om nogen


Hvem er vi?

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro og har desuden lokalredaktioner i Aalborg, Frederikshavn og Hobro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vores journalistik skal altid handle om nogen – ikke kun noget.

Det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Medarbejdergoder

På TV2 Nord får du ikke bare 100 fantastiske kolleger. Som fastansat får du også gode, ordnede forhold med en lang række medarbejdergoder som:

 • Fri telefon
 • iPad
 • TV2 Play eller e-avis abonnement
 • Sundhedsforsikring
 • Tandforsikring
 • Mulighed for fordelagtig frokostordning


Diversitet

TV2 Nord ønsker at afspejle det danske samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Ingrid Buch, inbu@tv2nord.dk / 40287190, eller redaktionschef med ansvar for nyheder Anders Leonhard jensen, aleo@tv2nord.dk / 27744389.

Send din ansøgning (mrk. Gå-I-Byen) på mail til: job@tv2nord.dk

Vi holder samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet den rigtige.

Kort om TV2 Nord:

TV2 Nord er et af otte regionale TV2-mediehuse i Danmark. Vi producerer fire regionale nyheds-udsendelser på tv hver dag og udkommer døgnet rundt med indhold på www.tv2nord.dk, hvor vi har over 200.000 sidevisninger i døgnet. Vi er også aktive på facebook, Instagram, YouTube og TikTok. Vi er nyhedscenter for TV2 og leverer dagligt nyheder, levende billeder og live-opdateringer til TV2, TV2 News m.m. Vi producerer desuden en lang programmer, serier og dokumentarer til os selv, TV2 Play og TV2.

Udover hovedafdelingen i Aabybro har TV2 Nord redaktioner i Aalborg, Frederikshavn og Hobro.