Det nye kassevaskeri i Hirtshals har givet fiskeriet i det nordlige Jylland en opgradering i forsyningen af rene fiskekasser.

Alle fiskekasser i Nordjylland vaskes nu på Hirtshals Havn

Hirtshals Fiskeriforening har investeret i et nyt kassevaskeri, hvilket betyder, at man i dag nu har samlet al vask af fiskekasser i Nordjylland der.

Al vask af fiskekasser i Nordjylland er nu samlet i Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeri på Hirtshals Havn.

Det nye kassevaskeri i Hirtshals blev sat i drift sidste sommer efter opførelse af en ny hal og installation af et nyt højeffektivt kassevaskeanlæg, men dengang var der ingen, der turde tro på, at man blot få måneder senere ville stå for al vask af fiskekasser i hele Nordjylland.

Det nye kassevaskeri har givet fiskeriet i det nordlige Jylland en opgradering i forsyningen af rene fiskekasser.

- Det er selvfølgelig med en vis stolthed, vi kan melde ud, at vi nu har samlet al vask af fiskekasser fra de nordjyske fiskerihavne i Hirtshals, siger formand for Hirtshals Fiskeriforening, Niels Kristian Nielsen.

Hirtshals Fiskeriforenings nye kassevaskeanlæg har en kapacitet på 800 kasser i timen og er placeret i en ny hal på 1.000 m², der er opført som en udvidelse af FiskeTerminal Hirtshals. Der bliver samarbejdet mellem de nordjyske fiskeriforeninger og "Pack&Sea" om at optimere og effektivisere logistikken omkring fiskekasserne og den daglige vask af disse.

- Vi sætter alle kræfter ind på at yde den bedst mulige service over for alle, som vi skal forsyne med rene fiskekasser - og det er uafhængigt om det er i Skagen, Strandby eller Hirtshals, forsikrer formanden for Hirtshals Fiskeriforening.

Hirtshals Havn er på auktionsfisken den største af de nordjyske fiskerihavne.