LIGE NU:

Efter lønkaos og direktør-afgang: Her er Vendsyssl FFs nye direktør

Den nye direktør har 10 års erfaring i den finansielle sektor og har været ansat i Core Sports Capital siden november 2020

Et stormvejr samlede sig om fodboldklubben Vendsyssel FF da det torsdag aften kom frem, at spillerne i klubben ikke havde fået deres løn for april måned.

Forklaringen er, ifølge klubbens schweiziske ejere Core Sports Capital, at klubben ikke har fået lønkompensation udbetalt fra staten hvilket så kommer spillerne til skade.

Dagen efter kom det frem at Jacob Andersen, der indtil nu har været direktør i klubben, var trådt tilbage, men det har, lader Andersen Tipsbladet forstå, ikke noget at gøre med sagen om den manglende løn.

Allerede lørdag har klubben så fået en ny direktør. Der er tale om schweiziske Joel Haeflinger, der er ny midlertidig direktør i klubben frem til det  kommende bestyrelsesmøde i klubben hvor planen er at placere schweizeren fast i direktørstolen.

Haeflinger har arbejdet mere en 10 år i den finansielle sektor inden han i 2020 kom til Core Sport Capital, der samme år købte Vendsyssel FF som firmaets tredje fodboldklub.

Lørdag sendte Cores Sports Capitals direktør Ahmet Schaefer en videohilsen til Vendsyssel FF hvor han forsikrer at spillernes løn er dem i hænde senest torsdag i den kommende uge - syv dage forsinket.


tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden