LIGE NU:

Ekskæreste til tiltalt fik lommeopkald: - Skal vi skyde både ham og hunden?

Ved retten i Hjørring fredag afgav ekskæresten til den 53-årige tiltalte for drabet på Eddie Karl-Johan Christensen forklaring.

Ved retten i Hjørring fortsætter retssagen mod to svenske mænd, der er tiltalt for det bestialske drab på Eddie Karl-Johan Christensen.

Fredag afgav ekskæresten til den 53-årige tiltalte forklaring ved retten i Hjørring. 

Ekskæresten er flere gange blevet nævnt under retssagen, fordi hun på aftenen, hvor Eddie Karl-Johan Christensen blev dræbt, fik et lommeopkald fra den 53-årige tiltalte i sagen.

Ekskæresten forklarede i retten, at hun havde været ude af huset, og da hun kom hjem, havde hun et misset opkald. Der lå efterfølgende en besked på hendes telefonsvarer.

- Jeg hørte den 53-årige og den 46-årige, jeg troede, at det var en besked til mig, så jeg lyttede meget grundigt, forklarede ekskæresten ved retten i Hjørring.


I beruset tilstand

Ekskæresten forklarede, at de to tiltalte lød berusede, og den 46-årige tiltalte virkede opført eller ophidset, mens den 53-årige havde et mere tilbagetrukket tonefald.

- Så hørte jeg den 46-årige sige, "jeg forstår ikke, hvorfor vi skal stå med hatten i hånden", forklarede kvinden.

Beskeden varede i alt tre minutter, men ekskæresten forklarede, at hun kun kunne høre 10-15 sekunder af samtalen mellem de to tiltalte.

Eddie sag
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

- Den 53-årige svarede: ”hvad synes du, vi skal gøre. Skal vi skyde både ham og hunden?”, forklarede ekskæresten, mens hun også fortalte, at hun ikke kunne høre, om der blev sagt vi eller jeg.

Det er dermed altså ikke helt sikkert, hvorvidt der blev sagt, ”skal vi skyde både ham og hunden”, eller ”skal jeg skyde ham og hunden”.

Ekskæresten forklarede også i retten, at hun i første omgang ikke havde fortalt svensk politi, hvad der var blevet sagt i telefonsamtalen, fordi hun vidste, at det ville kunne skade de to tiltalte. 

Hun havde efterfølgende fået dårlig samvittighed over, at hun havde løjet. Hun gik derefter selv til svensk politi og fortalte sandheden, forklarede hun ved retten i Hjørring.

25_seconds

play Skoleskibet Danmark stævner ud på togt for 111. gang

Cykler i fine sko

play Virksomhed bytter kontorstol ud med cykler

20210106-140834-A_62Mb

play Ældre får ikke nødvendig hjælp til rengøring - organisation foreslår "hygiejnemilliard"

25_seconds

play Travlhed på skrotpladsen: Priserne slår rekord

25_seconds

play Skoleskibet Danmark stævner ud på togt for 111. gang

Cykler i fine sko

play Virksomhed bytter kontorstol ud med cykler

20210106-140834-A_62Mb

play Ældre får ikke nødvendig hjælp til rengøring - organisation foreslår "hygiejnemilliard"

Til forsiden

Til forsiden