LIGE NU:

Flemmings slagterbutik blev reddet af særligt netværk

Coronaepidemien har efterladt mange små virksomheder med store økonomiske problemer. Men der er hjælp af hente hos Early Warning, som hjælper små virksomheder med rådgivning, inden de må dreje nøglen om.

Efter 20 år som selvstændig slagter begyndte Flemming Jensens slagterbutik sidste sommer at gå dårligt.

- Jeg synes ikke, min forretning gik så godt, som den skulle, og vi manglede omsætning. Jeg var også kørt træt i det, så der skulle ske noget, siger Flemming Jensen fra Frilandvejens Slagter i Hjørring.

Flemming Jensen kontaktede Early Warning, som blandt andet satte ham i forbindelse med Alex Sleiborg, der sørgede for at slagterbutikken blev synligt på nettet.

- Vi har fået løftet omsætningen rigtig meget, og de kunder, der kommer ind i butikken, putter noget mere i kurven i stedet for bare at hente den ordre, de har bestilt online, så det er en stor succes, siger erhvervskonsulent Alex Sleiborg.

Nethandel fik slagterbutik gennem coronakrisen

Knap havde Flemming Jensen fået vent skuden før corona ramte.

- Den ramte jo som et slag i marven. Alt mad ud af huset, det forsvandt fra den ene dag til den anden, siger Flemming Jensen fra Frilandvejens Slagter i Hjørring.

Nethandlen fik Flemmings slagterbutik gennem coronakrisen, men for mange andre små virksomheder betød coronakrisen problemer, og det gav travlhed hos Early Warning i Aalborg.

- Vi fik en stigende antal henvendelser fra virksomheder, som kom i krise på grund af corona. Som simpelthen mistede omsætning og indtjening og ikke var i stand til at håndtere deres faste udgifter, siger Claus Hein, der er tovholder ved Early Warning Aalborg.

Se indslaget om Frilandvejens Slagter i Hjørring her.

Frygter endnu en bølge

Travlheden er stilnet af nu, men om lidt udløber regeringens hjælperpakker, og så kan der igen komme en ny bølge af henvendelser.

- Vi frygter, at der senere på året kommer en stigning i antallet af henvendelser igen, fordi der er mange virksomheder, som har fået udsættelse af moms og afgifter, og de skal afregnes senere på året. Er de ikke i stand til at gøre det, så frygter vi en bølge igen, siger Claus Hein, tovholder, Early Warning Aalborg.

Flemming Jensen fik hjælp, og han tøver ikke med et råd til de mange små virksomheder med problemer.

- Jeg synes, at de skal kontakte Early Warning. Det er jo et netværk af alle mulige forskellige mennesker, man kan få hjælp fra. Det, det drejer sig om, det er at være ærlig og lægge kortene på bordet, så får du alt den hjælp, du overhovedet kan ønske dig, siger Flemming Jensen fra Frilandvejens Slagter i Hjørring.

play Få en på opleveren: E-koncert med Katinka på TV2 Nord

090421 Den med motorvejen.00_01_09_02.Still002

play Venstre vil kæmpe for den nordjyske del af Hærvejsmotorvejen

Solrig og behagelig weekend

Solrig lørdag vil smage af forår - lille risiko for byger

afskedsbrev, 9. april, modstandsmand, dødsdømt,

play Afskedsbreve læses højt: Nordjyske Asger Mørup blev henrettet af tyskerne

play Få en på opleveren: E-koncert med Katinka på TV2 Nord

090421 Den med motorvejen.00_01_09_02.Still002

play Venstre vil kæmpe for den nordjyske del af Hærvejsmotorvejen

Solrig og behagelig weekend

Solrig lørdag vil smage af forår - lille risiko for byger

Til forsiden

Til forsiden