Seneste nyt:

Forsvarsspiller skiftede støvler ud med 'bænken': - Jeg tror stadig på, at jobbet er det helt rigtige for mig

Søren Henriksen fra Vendsyssel FF trives fortsat godt i sin nye rolle som manager for klubben, han selv kæmpede for som spiller.

- I dag er jeg rigtig glad for mit nye job, for løbetest og det kolde vejr savner jeg altså bare ikke.

32-årige Søren Henriksen sad mandag på bænken, mens Vendsyssel FF-spillerne trak i støvlerne til årets første træning.

Forsvarsspilleren har selv prøvet den jernhårde træning og tests mange gange før i sin aktive karriere som professionel fodboldspiller i Vendsyssel FF. 

Derfor var han også afklaret omkring sin nye rolle som klubbens spritnye Head of Sports Development, da de tidligere holdkammerater spurtede rundt på grønsværen til dagens konditionstest.

quote Som udgangspunkt er vi tilfredse med den trup, vi har.

Søren Henriksen, Head of Sports Development, Vendsyssel FF

- Det har været enormt spændende og fedt, og det er det stadig. Der er selvfølgelig stadig en masse nye ting, jeg skal lære. Men jeg har været rigtig glad for mit valg og tror på, at det er det rigtige for mig, fortæller Søren Henriksen.

I sit nye job er hans primære opgave at være bindeleddet mellem moderklubben Hjørring Idrætsforening og Vendsyssel FF. Og så er han også ansvarlig for scouting, rekruttering og sikringen af den daglig trivsel og kultur i spillertruppen.

VIDEO: Søren Henriksen fortæller om sit nye job:

VIDEO: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

Klubben tilbage på lokale hænder

Sommeren var kaotisk for Vendsyssel FF, som mistede mange spillere, da klubbens schweiziske ejere fra Core Sports Capital tømte pengekassen for over fire millioner kroner.

Men siden den lokale investor og tidligere ejer Jacob Andersen købte aktiemajoriteten i Vendsyssel FF, er der kommet overskud til at fokusere på truppen til den kommende sæson. 

Noget af det første, Jacob Andersen gjorde, var netop at ansætte Søren Henriksen som Head of Sports Development - eller sagt på en anden måde: manager. 

Og man kan nærmest se på smilet, mens hans tidligere holdkammerater tonser totalt udkørte frem og tilbage i hallen til konditionstesten, at Søren Henriksen bestemt ikke savner sine tidligere dage som forsvarsspiller.

Søren Henriksen befinder sig godt i sin nye rolle på bænken hos Vendsyssel FF. Foto: Mogens Jørgensen / TV2 Nord
Søren Henriksen befinder sig godt i sin nye rolle på bænken hos Vendsyssel FF. Foto: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

Om Søren Henriksen

Samme hold året ud

Sammen med truppen tager Søren Henriksen og træner Henrik Pedersen nu fat på sidste del af sæsonen i NordicBet Liga.

Efter en elendig start kom Vendsyssel FF stærkt tilbage mod slutningen af efterårssæsonen og ligger lige nu nummer nu i 1. division - kun med fire point op til top-6 placeringen. 

Og med så klare ambitioner som en placering blandt de seks bedste, så giver det tanker omkring, hvorvidt der skal sælges, købes eller lånes spillere til og fra hele Europa, nu hvor transfervinduet er åbent i januar.

Men både cheftræner Henrik Pedersen og Søren Henriksen udtaler begge til TV 2 Nord, at man ikke regner med at benytte sig af muligheden.

- Som udgangspunkt er vi tilfredse med den trup, vi har, siger de begge.

Vendsyssel FF spiller næste kamp 26. februar klokken 14 på hjemmebane i NordicBet Liga. Her gælder det et lokalopgør mod Hobro.

VIDEO: Hør managerens tanker omkring spillertruppen:

VIDEO: Mogens Jørgensen / TV2 Nord