Fortuna-nederlag mod Barcelona: Nordjyderne ude af Champions League

Selvom kvinderne i Fortuna Hjørring kæmpede, så kunne de ikke nå spanierne til sokkeholderne.

Onsdag eftermiddag mødte Fortuna Hjørring FC Barcelona i Champions League ottendedelsfinale på Nord Energi Arena i Hjørring.

Det gik dog langt fra, som nordjyderne havde håbet. Selvom der var kraftig blæst og snefnug i luften, som spanierne ikke er vant til, påvirkede det ikke deres spil. Barcelona tog sejren med resultatet 5-0.

Selvom Fortuna holdte spanierne på afstand det meste af første halvleg, så var det kampen igennem spanierne, der dominerede. Flere gange kørte de rundt med Fortuna-spillerne, der ofte måtte have alle mand på egen banehalvdel.

TV2 Nords reporter Jesper Christiansen var med på stadion, og gav kort inde i anden halvleg en status.

Der gik dog 36 minutter af kampen før FC Barcelona fik deres første mål. Og det var stillingen, da holdene gik til pause.

Der var dog ikke meget som ændrede sig i anden halvleg, andet end af spanierne fik endnu flere bolde i mål.

Igen tog Barcelona styringen, og 49 minutter inde i kampen gjorde de det til 2-0.

Kun få minutter senere gjorde spanierne det 3-0 på et straffespark og efter 78 minutter scorede de igen.

Det femte og sidste mål kom efter 86 minutter. Dermed vandt FC Barcelona 5-0.

Træner: - Jeg er stolt af pigerne

Fortuna Hjørrings træner Niclas Hougaard er ærgerlig over det store nederlag, men han synes alligevel, det er godt gået, at holdet i første halvleg kunne give spanierne modstand.

- Det var en rigtig fin start på kampen. Mange af de ting, vi gerne ville lykkedes vi med. Det falder lidt mere skidt ud i anden halvleg, der har vi det svært. Men jeg er stolt af pigerne, især over første halvleg, og det er det, vi skal fokusere på, siger han.