Futsal-ekstase i Hjørring

Allerede to timer før den første finale i Futsal mellem Hjørring Futsal og sidste års vinder Gentofte havde de første tilskuere taget plads i Park Vendia Hallen i Hjørring.

Formanden for Hjørring Futsal, Peter Steen, oplyser at billetterne til dette års finale blev udsolgt på 20 minutter, og man kunne have solgt dobbelt så mange billetter. Der blev presset 900 ind i hallen, men det så faktisk ud til, at to tilskuere måtte dele et sæde for at få plads til alle.

Der var da også en fantastisk stemning da spillerne i et inferno af lys og høj musik kom på banen og en kæmpe sort hvid tifo fyldte hele den ene langside.

Det var, som om nerverne og de mange tilskuere, der sad tæt på banen, havde indflydelse på hjemmeholdets spillere, og lidt på de forsvarende mestre, hvor spillet ikke var for godt med masser af fejlafleveringer og spilstop i første halvleg. Men det blev dog til et par chancer til hjemmeholdet inden favoritterne fra Gentofte midt i halvlegen bragte sig fortjent foran 1-0, som også var stillingen efter de første  20 spilleminutter.

Hjørring Futsal som forvandlet

Det var et andet Hjørring hold, der kom på banen i anden halvleg og spillede som forvandlet. Pludselig var det de lokale drenge, der styrede begivenhederne båret frem af de mange, larmende tilskuere.

Med otte minutter igen løftede taget sig i Park Vendia, da Arafan Habibi fra egen banehalvdel førte bolden frem og brugte Kristian Kjær som bande, inden han hamrede bolden til udligning 1-1 med efterfølgende vild jubel i hallen.

1-1 blev slutresultatet. Der er returkamp næste lørdag klokken 13.00 i Gentofte. Vinderen af den kamp kan kalde sig danske mestre. Ender kampen igen uafgjort, skal der spilles en ny tredje kamp også på Gentoftes hjemmebane.