LIGE NU:

Georg Jensen-fabrikken stopper produktionen af julepynt i Hjørring

Op til 15 medarbejdere i produktionen hos Georg Jensen i Hjørring står til at miste jobbet ved udgangen af 2021.

Op til 15 medarbejdere på Georg Jensens fabrik i Hjørring må vinke farvel til deres nuværende arbejdsplads i produktionen af Georg Jensens verdenskendte julepynt.

Det endelige antal er endnu ikke endelig fastlagt, fortæller John Helms, der er overordnet driftsansvarlig hos Georg Jensen.

- Vi forsøger i videst mulig omfang at omplacere de berørte i produktionen til vores lager, der fortsat indgår som et væsentligt element i vores fremadrettede strategi, siger han.

Nedlæggelse af produktionen i Hjørring er et led i den overordnede strategi, der blandt andet går ud på at samle produktionen på færre fabrikker, og det spil tabte Hjørring-fabrikken til Georg Jensens fabrik i Thailand. En lignende udflytning fra Hjørring har for år tilbage været gennemført i forbindelse med produktionen af smykker og sølvbestik.

quote Vores afdeling i Hjørring vil fortsat spille en central rolle i forbindelse med distribution til Danmark, Skandinavien og det øvrige Vesteuropa.

John Helms, Overndet driftsansvarlig hos Georg Jensen A/S

Men Georg Jensen er ikke generelt på vej væk fra Hjørring, lyder det fra John Helms.

- Vores afdeling i Hjørring vil fortsat spille en central rolle i forbindelse med distribution til Danmark, Skandinavien og det øvrige Vesteuropa, siger han.

John Helms forventer, der vil være 15-20 fastansatte på fuld tid i Hjørring, når omstruktureringen er gennemført. Derudover vil der som hidtil være en række vikarer og korttidsansatte i forbindelse med højsæsonen.

Georg Jensens fabrik har haft produktion i Hjørring siden begyndelsen af 60'erne. Den igangværende produktion til julen 2021 vil foregå i Hjørring, hvorefter fabrikken i Thailand tager over.

job3

play Tilbage på arbejdet: - Man manglede kollegapausen

def_thumb,50_percent

play Gratis færge til Livø: Ikke alle er tilfredse med timingen

020821 FO Sæsonstart på Aalborg Teater

Glæde på de skrå brædder: Gæster på vej i Aalborg Teater

25_seconds

play Nordjylland får det pæneste vejr tirsdag

job3

play Tilbage på arbejdet: - Man manglede kollegapausen

def_thumb,50_percent

play Gratis færge til Livø: Ikke alle er tilfredse med timingen

Til forsiden

Til forsiden