LIGE NU:

Har ansat vagter ved supermarked: - Jeg er glad for, at vi gjorde det

Siden onsdag og til og med søndag i påsken har to vagter stået ved indgangen hos SuperBrugsen i Løkken.

Sommerhusgæster og lokale på indkøb er de seneste dage blevet mødt af to vagter, når de er trådt ind i SuperBrugsen i Løkken.

Butikken valgte i onsdags at hyre de to vagter, for at sikre kunderne husker håndsprit, handsker og at holde afstand.

På sidstedagen med de to vagter lyder status.

- Jeg er glad for, at vi gjorde det. Deres funktion har været at guide og vejlede, og det har ikke givet anledning til nogen episoder, der har tværtimod været mange positive kommentarer, fortæller uddeler ved SuperBrugsen i Løkken, Mogens Knudsen, til TV2 Nord.

Kunderne har ifølge butikken ikke følt det som ubehageligt med de to vagter, og det har været vigtigt for butikken både at sende et signal udadtil, men også i forhold til medarbejderne.

- Generelt har der været langt færre gæster i påsken på grund af corona, men vagterne har haft den ønskede virkning, for eksempel har vi set at familier har delt sig op, så nogle af familiemedlemmerne er blevet udenfor, mens de andre har klaret de forskellige indkøb, siger Mogens Knudsen.

Nedgang i omsætningen

Normalt er parkeringspladsen foran supermarkedet helt fuld i påsken, og mange af bilerne er ikke danske.

Samlet set har butikken derfor også måtte se i øjnene, at årets påskesalg langt fra når de samme højder som vanligt.

- Forretningsmæssigt har det været en barsk oplevelse. Omsætningen ender sandsynligvis men en nedgang på 40 procent sammenlignet med andre år for den her uge, fortæller Mogens Knudsen.

Det er Mogens Knudsens opfattelse at folk gennemgående har opført sig eksemplarisk henover påsken, når de har færdes i Løkken-området.