Randers-angriber fik hul på bylden og sendte nordjysk hold ud af pokalturneringen

Vendsyssel FF måtte se sig slået af Superliga-gæsterne fra Randers FC.

På trods af en okay præstation fra vendelboerne måtte Vendsyssel FF-spillerne gå fra banen med et nederlag på 2-0. Dermed er endnu et nordjysk hold ude af pokalturneringen.

Det var endnu en gang muligt for de nordjyske fodboldtosser at se et nordjysk pokalopgør, da Vendsyssel FF tog imod Superliga-holdet Randers FC hjemme på Nord Energi Arena i pokalturneringens 16-delsfinale.

- Vi brænder nogle store chancer - mig selv inklusiv - hvilket gør, at vi ikke er lige så kyniske, som Randers, lyder det fra en sluffet Lasse Steffensen, der alligevel syntes det overordnet var en god præsentation.

Se hele interviewet med Lasse Steffensen her:

Godt fra start - men langt fra mål

I de forgangne dage havde blandt andet AaB og Hobro IK begge været i aktion i turneringen, hvor aalborgenserne spillede sig videre med en 3-1-sejr over Vanløse efter forlænget spilletid, modsat Hobro IK, der efter straffesparkskonkurrence måtte se sig slået 2-1 af FC København.

Gæsterne fra Randers FC stillede op i stærkeste startopstilling, hvilket tydeligt signalerede, at midtjyderne ikke tog let på opgaven. Og det skulle også ende med at være en fornuftigt af gæsterne.

Vendelboerne lykkedes nemlig med at spille flot fodbold og komme frem til mange chancer i kampens første 20 minutter. Men på trods af hjemmeholdets stærke start, så var det altså gæsterne fra Randers, der bragtee sig foran med 1-0 efter 26 minutter.

Det var Stephen Odey, der leverede et kongemål, da han smadrede bolden op i netmaskerne lige under overliggeren. Det var første gang i sæsonen, at Randers-angriberen kom på måltavlen.

Det flotte mål fik dog ikke rystede nordjyderne helt, og hjemmeholdet lykkedes fint med at spille godt op imod Randers-spillerne. Dog kommer ulykker sjældent alene.

Kort før pausen var det derfor igen gæsterne, der lykkedes med at få sendt bolden i mål. Endnu en gang var det Stephen Odey, der denne gang fik udbygget gæsternes føring til 2-0.

Dermed måtte VFF-spillerne altså gå skuffet til pausen.

- Samlet syntes jeg, det var en flot indsats af drengene, fortæller cheftræner Henrik Pedersen efter pokal-nederlaget.

Se hele interviewet med cheftræner Henrik Pedersen her:

Kortvarigt håb

Selvom pokalkampe normalvis har et ry for at levere spændende og nogle gange endda sensationelle opgør, så var det langt fra oplevelsen, som tilskuerne fik i Hjørring torsdag aften.

Gæsterne fra Randers FC var stort set i kontrol det meste af kampen. Kronjyderne havde nemlig regnet hjemmeholdets offensive taktik fint ud, og derfor var det begrænset, hvor mange Vendsyssel FF-chancer, der var.

Dog fik hjemmeholdet et smalt håb blot ét minut før den ordinære spilletid var ovre.

Indskiftede Wessam Abou Ali stod nemlig for at skyde hjemmeholdets straffespark, men meget skuffende skød angriberen bolden over Randers-målet kort inden dommeren fløjtede kampen af.