Se video: Fortuna Hjørring vinder pokalturneringen

To mål på få minutter banede fredag vejen for endnu en pokaltriumf for Fortuna Hjørring.

1005 tilskuere havde indfundet sig på Nord Energi Arena i Hjørring, hvor der fredag blev spillet kvindernes pokalfinale mellem Fortuna Hjørring og FC Thy-Thisted.

Det blev hjemmeholdet, der med en sejr på 3-1 over de forsvarende mestre sikrede sig pokalen for 10. gang i klubbens historie.

- Det betyder alt. Det er det, man træner for hver eneste dag. Det er for at vinde guld og vinde titler. Og så her på hjemmebane, det kunne ikke være bedre. Vi bliver så glade, lød det fra cheftræner Brian Sørensen fra Fortuna Hjørring umiddelbart efter kampen.

En skuffet anfører fra FC Thy-Thisted Q efter nederlaget til Fortuna.

Thy-Thisted måtte overdrage guldet

Og selvom Fortuna Hjørring har vundet den selvsamme pokal ni gange før - og gæsterne var forsvarende pokalmestre - så bølgede kampen lidt nervøst frem og tilbage.

Lige indtil Fortuna Hjørring satte turbo på og scorede to mål. Efter halvlegen kom reduceringen så for FC Thy-Thisted. Men i sidste ende var Fortuna Hjørring bedst på dagen og de cementerede sejren med dette mål til 3-1

Nu kunne pokalen løftes for 10. gang i klubbens historie, og FC Thy-Thisted måtte overdrage pokalen til Fortuna-Hjørring og glæde sig over deres sølvmedaljer.

- Nu går vi efter det danske mesterskab

Det var som nævnt en kamp, der bølgede frem og tilbage, og det var alt først omkring 3-1 scoringen, at Fortuna selv begyndte at tro på guldet.

- Det kunne være gået begge veje, vi kunne nemt være røget ud i overtid, siger Fortunas Signe Hansen.

Det er første gang, hun står med guldmedaljen om halsen.

- Det er selvfølgelig noget specielt, og jeg er sindssygt glad for det, siger hun.

Hun tilføjer, at når de lige har festet, så er det tid til at kigge videre til næste sæson.

- Og så går vi efter det danske mesterskab der, slår Signe Hansen fast.