LIGE NU:

Se videoen: Johnni svømmede forbi grundstødt bomtrawler på sin tur rundt om Vendsyssel

Johnni Olesen fra Hjallerup er i gang med at svømme rundt om Vendsyssel. Søndag passerede han den grundstødte bomtrawler ved Nørre Lyngby.

Det var et efterhånden ganske berømt sted, der var mål for søndagens etape på Johnni Olesens lange svømmetur rundt om Vendsyssel.

Svømmeren fra Hjallerup kastede sig i bølgerne for at tilbagelægge turen fra Grønhøj Strand til stranden ved Nørre Lyngby, hvor en hollandsk bomtrawler har ligget, siden den stødte på grund sent mandag aften.

Johnni Olesen svømmede derfor forbi det sted, hvor bomtrawleren ligger, og de mange mennesker, som besøgte stranden i Nørre Lyngby for at få et glimt af den hollandske bomtrawler, fik således lidt ekstra at se på, da svømmeren og hans følge kom forbi.

- Det er heldigt, at vi er her i dag, hvor bomtrawleren ligger her. Det var fedt at se så mange mennesker, siger Johnni Olesens hustru Mette Olesen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Se Johnni Olesen svømme forbi ved den grundstødte bomtrawler.

Svømmer for en god sag

Johnni Olesen indledte sin 479 kilometer lange svømmetur rundt om Vendsyssel søndag den 28. juni. Søndagens etape var den 29. af slagsen på turen, som i alt ventes at tage 48 dage at tilbagelægge.

- Han har det godt. Han står op hver morgen og glæder sig til at se, hvilke mennesker han kommer til at møde. På vestkysten kommer mange af dem, han kender i forvejen, og støtter ham, siger Mette Olesen.

Artiklen fortsætter under videoen...

Se interview med Mette Olesen.

Formålet med turen er at samle penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro. På badebukserne kan sponsorer købe ”røvgod reklame”, og allerede inden turen begyndte, var pladsen på samtlige 50 par badebukser blevet købt af sponsorer, der hver har betalt mindst 1000 kroner.

Johnni Olesens tur kan følges på Facebook-siden ”Vendsyssel Rundt 2020”.

Se indslaget, hvor Johnni Olesen fortæller om baggrunden for sin lange svømmetur.
Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden