LIGE NU:

Slået med stoleben - kvinde fik sprængt milten og brækkede fem ribben

En 30-årig mand fremstilles onsdag i grundlovsforhør i Retten i Hjørring efter grov vold og trusler mod en 39-årig kvinde på en adresse i Frederikshavn.

Opdatering kl. 17.35: Den 30-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger med baggrund i "vold i gentagelsestilfælde", oplyser anklager Thomas Klingenberg. Den 30-årige nægtede sig skyldig og tog forbehold for at kære varetægtsfængslingen inden for de næste 14 dage.

En 30-årig mand fremstilles i dag i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Han er sigtet for vold efter særdeles skærpende omstændigheder - såkaldt kvalificeret vold. Derudover er manden sigtet for trusler mod kvinden, oplyser anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi.

Ifølge sigtelserne har den 30-årige i tiden op til tirsdag morgen klokken seks på en adresse i Frederikshavn udsat en 39-årig kvinde for vold og trusler.

Kvinden er blevet tildelt spark og slag med knyttet hånd i ansigtet og på kroppen. Og hun er derudover blevet slået med et stoleben, så hun fik kvæstelser i hovedbunden.

- Hun har brækket tre ribben i venstre side og to i højre side, og hendes milt var sprængt, så der var løbet blod ud i bughulen, siger Thomas Klingenberg.

Dødstrusler

Ifølge sigtelserne pressede den 30-årige mand også stolebenet mod kvindens hals og truede med at slå hende ihjel.

- Han sagde, ”at det er en leg for mig, og jeg slår dig ihjel”, siger Thomas Klingenberg.

Han fortæller, at den 30-årige tidligere er blevet dømt for at udøve vold mod den 39-årige kvinde.

Grundlovsforhøret i Retten i Hjørring finder sted klokken 11.