LIGE NU:

Tidligere AaB'er: - Træneren har skabt en rædselsfuld stemning

Vendsyssel FF spiller tirsdag aften resten af en afbrudt kamp mod Esbjerg. Nu langer Kasper Pedersen kraftigt ud mod den stormombruste vestjyske klubs nye cheftræner.

I søndags blev 1. divisionskampen mellem Vendsyssel FF og Esbjerg afbrudt efter første halvleg på grund af lyn og torden. Stillingen var på det tidspunkt 1-0 til vendelboerne.

Men det er ikke kun på banen, at den vestjyske klub har været udsat for uvejr og modgang. Ansættelsen af en ny træner har medført de helt store overskrifter i såvel Ekstra Bladet som i de lokale medier.

Sherifstjerner og ydmygelser

Historierne har blandt andet handlet om, hvordan træneren, tyske Peter Hyballa, har givet en spiller en såkaldt sherifstjerne, hvor han har taget hårdt fat om spillerens ene brystvorte.

Han er desuden beskyldt for at udsætte spillerne for ydmygende verbale overhalinger og har sendt fire af klubbens mest rutinerede spillere ned for at træne på et af klubbens ungdomshold.

- Grænseoverskridende

Den tidligere AaB'er, Kasper Pedersen, har spillet i Esbjerg siden januar. Indtil i går. Og han har valgt at stå frem i Ekstra Bladet for at fortælle om den nye træner.

- Jeg kom til klubben og bad om at blive løst fra min kontrakt på grund af alt det, der er sket de seneste fem uger. Siden Peter Hyballa blev ansat i klubben. Der har været så mange ting, som har været grænseoverskridende og direkte vanvittige, siger Kasper Pedersen til avisen.

Den afbrudte kamp mellem Esbjerg og Vendsyssel spilles i aften klokken 19 på Blue Water Arena i Esbjerg. Og det er kun de sidste 45 minutter, der afvikles.