Vendsyssel FF taber til corona-ramte Silkeborg

Hele ni personer fra Silkeborg IF var ude med coronavirus, da Vendsyssel FF søndag gæstede midtjyderne. Alligevel var det Silkeborg, der trak det længste strå.

For sjette kamp i træk måtte Vendsyssel FF forlade banen uden en sejr, da de søndag spillede på udebane mod Silkeborg IF i fodboldens 1. division.

Silkeborg, som er et af topholdene i rækken, har ni personer registreret som smittede med coronavirus, heriblandt syv spillere og cheftræner Kent Nielsen. De ni personer var naturligvis ikke med til dagens kamp.

Alligevel var det Silkeborg IF der først kom på måltavlen, da Emil Holten efter 15 minutters spil bragte holdet fra Søhøjlandet foran.

I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der havde mest held med at finde netmaskerne. Magnus Mattsson var efter 52 minutters spil på pletten og fordoblede føringen.

Det blev også 3-0 inden Vendsyssel FF kom på tavlen. Med et kvarter tilbage af kampen reducerede hollandske Ali Messaoud for vendelboerne til 3-1.

Tættere på kom Vendsyssel ikke. Til gengæld smed Silkeborgs Emil Holten endnu et mål på tavlen kort før tid til slutresultatet 4-1.

Vendsyssel har på 10 kampe hentet 8 point, hvilket rækker til en niendeplads. Næste opgave for Vendsyssel er en svær hjemmekamp mod Esbjerg den 8. november klokken 15.