Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vendsyssel mister førstemålmand - henter erstatning i nordjysk klub

Vendsyssel FF må efter denne sæson sige farvel til målmand Nicolai Flø, som forlader klubben i jagten på nye udfordringer. Klubben har dog fundet en erstatning.

Den nordjyske fodboldklub Vendsyssel FF må snart tage afsked med målmanden Nicolai Flø, som i 2018 var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen. Den 24-årige målmand ønsker at søge nye udfordringer, har han meddelt klubben.

- Efter sæsonen tager vi afsked Nicolai, der har været i klubben i fire år, og har været en god og pålidelig målmand for os. Vi takker Nicolai for den store indsats for Vendsyssel FF, og vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, siger sportsdirektør Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Nicolai Flø står noteret for 78 kampe i Vendsyssel FF-trøjen. 32 af dem spillede han i Superligaen.

- Det er naturligvis vemodigt at skulle sige farvel til den klub og den dagligdag, jeg har haft gennem de sidste fire år. Det har været en lærerig periode med mange indtryk på og udenfor banen. Jeg har fået en masse erfaringer med på godt og ondt. Der har været store højdepunkter: Playoffkampene mod Lyngby, der gjorde, vi rykkede op i Superligaen, samt sejrene over FC København, Brøndby og AaB vil stå tydeligt som de største oplevelser i min Vendsyssel FF-tid, siger Nicolai Flø.

Erstatning er fundet

Det er endnu uvist, hvor Nicolai Flø fortsætter sin karriere, men Vendsyssel FF meddeler tirsdag, at de har fundet en erstatning på målmandsposten i form af 24-årige Emil Kobberup, der kommer til klubben fra Jammerbugt FC.

- I Emil Kobberup får vi en ung, men samtidig erfaren målmand. Vi har holdt øje med ham i noget tid, og har kunnet se den gode udvikling, han har gennemgået i Jammerbugt FC. Han er en dygtig målmand, der er god i sin kommunikation med forsvaret og har gode reaktioner på stregen. Det er vigtigt med et fortsat kompetent målmandsteam, og det bibeholder vi med tilføjelsen af Emil Kobberup, siger Ole Nielsen.

Emil Kobberup har skrevet under på en to-årig kontrakt med Vendsyssel FF, som i øjeblikket ligger på femtepladsen i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen.