19-årig er tiltalt i 35 svindelsager og en række tyverier

19-årig mand har haft travlt med at svindle, stjæle og afpresse. Onsdag skal han for retten. Foto: Thomas Gaardsmand (Arkivfoto)

En ung mand har ifølge anklageskriftet haft imponerende travlt med at svindle, afpresse ofre og lave tyverier.

Det burde næsten ikke kunne lade sig gøre at få så mange tiltaler på halsen, som en kun 19-årig mand skal forsvare sig mod i Retten i Hjørring på onsdag. 

Manden er tiltalt for 13 tilfælde af afpresning eller forsøg på afpresning, hvor han  i enkelte sager i samarbejde med to andre personer har forsøgt at afpresse ofre til at betale større beløb. 

Han er desuden tiltalt for i ikke mindre end 11 tilfælde at have indgået aftale om køb af en bil, hvorefter han fik bilen med sig. Men han betalte aldrig for bilerne.

Derudover er han tiltalt for at have givet indtryk af, at han ville købe en lille knallert i juli 2014, hvorefter han fik lov til at køre en prøvetur, men han vendte aldrig tilbage til sælgeren og forsøgte i stedet at sælge knallerten videre. 

Foruden den lemfældige omgang med andres biler, er han dertil tiltalt for i 11 tilfælde at have gjort brug af stjålne kortoplysninger til at overføre penge til sin egen konto og i et enkelt tilfælde til køb på nettet.

Derudover er han tiltalt for adskillige tilfælde af tyveri. 

Forsiden lige nu