LIGE NU:

48-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg

Den 48-årige mand, som tirsdag aften var i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Efter et næsten fire timer langt grundlovsforhør er den 48-årige mand, som er sigtet for at have medvirket til drabsforsøget på en 35-årig mand, blevet varetægtsfængslet i fire uger.

- Han bliver betragtet som værende en del af den gruppe, der blev fængslet mandag, og han er derfor blevet varetægtsfængslet lige så længe som dem, siger anklager Thomas Klingenberg fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord.

Mandag aften blev to mænd varetægtsfængslet i fire uger. De er sigtet for drabsforsøg, grov vold og for at have efterladt en tilskadekommen person i hjælpeløs tilstand, efter en episode tidligt mandag morgen, hvor en 35-årig mand blev fundet svært tilredt og overhældt med benzin bag i en varevogn.

Grundlovsforhøret mod den 48-årige mand blev holdt bag lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Politiet anholdte den 48-årige mand på en adresse i Elling tirsdag morgen klokken 04.19. Han er sigtet for at have medvirket til drabsforsøget på den 35-årige mand, som havde pådraget sig tre kraniebrud og flere stiksår, og som i øjeblikket ligger i kunstig koma.

Den 48-årige er sigtet for at have tildelt det 35-årige offer flere slag med en stump genstand, samt for at have stukket ham flere gange med en skarp genstand. Manden nægter sig skyldig i sigtelsen.

Den 48-årige mand kærede ikke varetægtsfængslingen.