LIGE NU:

Berømt juletræ tilbage i Bjergby

Med hjælp fra vores Facebook-venner blev det torsdag besluttet, hvad der skulle ske med juletræet fra Hirtshalsmotorvejen. Det skulle selvfølgelig hjem til Bjergby.

Det havde stået på sin plads i midterrabatten på E39 ved Bjergby i flere år. Pyntet hvert år til jul - og det meste af det øvrige år også: Juletræet. Men så kom TV2 Nords fotograf forbi, optog en kort video af træet og sendte den hjem.

Motorvejs-juletræet blev en Facebook-succes og på TV2 Nords side har over 500.000 brugere stiftet bekendtskab med det. Den succes blev dog også træets endeligt, for den store bevågenhed gjorde træet til en fare i trafikken. Det måtte fældes.

Det skete tirsdag i denne uge, og TV2 Nord fik efterfølgende det cirka to meter høje træ med hjem. Vores sigte var at give det et godt efterliv, og vi fik vores Facebook-følgere til at hjælpe. Et at de mange forslag gik på, at sende træet tilbage til Bjergby, og det syntes vi lød som en fantastisk idé.

Derfor tog vi kontakt til Dagli´Brugsen i Bjergby, som med det samme var med på at arve juletræet så man fra nu og til efter jul kan se det specielle og berømte træ - uden at sætte livet på spil i trafikken.