LIGE NU:

Direktør udtaler sig efter arbejdsulykke i Hirtshals

Administrerende direktør i Kaas Byggeindustri A/S beklager i en pressemeddelelse mandagens ulykke, hvor seks personer blev ramt af et betondæk.

Det var i forbindelse med en renovering, at et betondæk faldt ned over de seks personer, som alle blev kvæstet. Ifølge Nordjyllands Politi kom to alvorligt tilskade og blev bragt til Aalborg Universitetshospital, mens de resterende fire, som pådrog sig mindre alvorlige skader.

Nu beklager den administrerende direktør i Kaas Byggeindustri A/S i en pressemeddelelse mandagens ulykke. 

- Mandag 14. maj indtraf der en alvorlig arbejdsulykke på Sindalvej i Hirtshals, hvor vi som total entreprenør er ansvarlig for opførelse af en ny lakseterminal. Under støbning af overbeton, faldt en stor stålbjælke og en del beton elementer ned, skriver Heine Gjerløv.

Yderligere skriver han, at ulykken skyldtes brud i en boltesamling, der skulle bære bjælken, der understøttede betonelementerne.

- Som administrerende direktør beklager jeg på vegne af selskabet den indtrufne ulykke dybt. Det vigtigste er nu at tage vare på de berørte medarbejdere. Derefter at begrænse ulemperne for vores bygherre specielt i henhold til tidsplanen, skriver direktør Heine Gjerløv i en pressemeddelelse.

Han oplyser yderligere at relevante offentlige myndigheder er inddraget, og at der også er iværksat en intern undersøgelse for at afklare, hvad der var årsag til ulykken.

- Indtil årsagen er afklaret nærmere, ville det være forkert at udtale sig om årsag og ansvar, skriver direktør for Kaas Byggeindustri A/S.