Seneste nyt:

Efter fund af sko: Hustru frygter, at Preben er endt i Vesterhavet

Ti dage efter han forlod plejehjemmet, er Preben Enhard stadig ikke fundet. Hans kone frygter, at strømmen i Uggerby Å har taget ham.

I de seneste ti dage er der blevet ledt med lys og lygte efter 83-årige Preben Enhard fra Tårs, efter han forsvandt fra et plejehjem i forrige weekend.

Både myndigheder og frivillige har hjulpet med at lede efter Preben Enhard.

Han forlod plejehjemmet uden overtøj og livsvigtig medicin.

quote For to dage siden er der nogen af vores venner, der finder den ene sko. Derfor ved man nu, at Preben er faldet i åen

Tove Enhard, hustru, Tårs

Nu er der blevet fundet et spor efter ham. Den ene af Prebens sko er blevet fundet i Uggerby Å. Det fortæller Prebens kone Tove Enhard.

- Det er helt sikkert min mands sko. For to dage siden er der nogen af vores venner, der finder den ene sko. Derfor ved man nu, at Preben er faldet i åen. Så nu har politiet en bedre idé om, hvor de skal lede, og man kan koncentrere sig om Uggerby Å, fortæller 81-årige Tove Enhard. 

Indslag om eftersøgningen

Skoen blev fundet i åen ved Terskelsvej, som ligger mellem Mosbjerg og Bindslev.

På aftenen hvor 83-årige Preben Enhard forsvandt fra plejehjemmet, var der stærk strøm og meget vand i Uggerby Å. Tove Enhard og resten af familien frygter derfor, at Preben kan være faldet i åen og er blevet taget af strømmen.

quote Jeg frygter, at han er røget ud i Vesterhavet. Det frygter vi alle sammen. For så er det ekstra svært at finde ham.

Tove Enhard, hustru, Tårs

- Jeg frygter, at han er røget ud i Vesterhavet. Det frygter vi alle sammen. For så er det ekstra svært at finde ham, siger hun.

Om fundet af skoen siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi:

- Det støtter vores tese om, at han er faldet i åen der. Vi må afvente tiden. Og se om han dukker op, siger Michael Elkjær fra Nordjyllands Politi.

- Min mand havde både Parkinson og var dement. At skoen er blevet fundet, er på en måde en lettelse. Men det er som om, at det ikke er virkelighed. Vi har det ikke rart, det gælder selvfølgelig hele familien, siger Tove Enhard.

83-årige Preben Enhard var på plejehjemmet i forbindelse med et 14 dages aflastningsophold fra sit eget hjem. Tove Enhard og parrets ene datter havde tidligere på dagen afleveret ham på plejehjemmet.

- Han havde kun været der i få timer. Vi kørte ham derop om eftermiddagen, og stemningen var god. Og vi skulle komme dagen efter med en kage. Men så blev jeg ringet op af politiet om aftenen, som sagde, at han var væk, siger Tove Enhard.

quote Jeg er meget taknemmelig for den enorme opbakning der har været, og hjælp til at lede efter min mand. Vi takker alle for den indsats, de har gjort

Tove Enhard, hustru, Tårs

- Han har prøvet at være på aflastning før. Men der gik det jo fint. Men jeg bebrejder bestemt ikke personalet på plejehjemmet noget. Han er bare forsvundet ud. Han gik ud alene uden overtøj. Og nu har han været væk i ti dage, siger hun.

Flere end 80 frivilige har deltaget i eftersøgningen, ligesom både politiet og hjemmeværnet har ledt efter Preben Enhard siden lørdag den 13. januar.

- Nu håber jeg bare, at han bliver fundet snart. Jeg er meget taknemmelig for den enorme opbakning der har været, og hjælp til at lede efter min mand. Vi takker alle for den indsats, de har gjort, siger Tove Enhard.

20170819-154746-1_42Mb

Lægehelikoptere skal flyves af fransk firma: Vandt på at være billigere

Bo Zink

play Bo Zinck bekymret for Jammerbugt FCs fremtid

ingrid jubilæum teaser

gallery På skærmen i 25 år - Ingrid har interviewet en tyr, dronningen og alt derimellem

20211201-204247-L_9Mb

Aalborg Håndbold nedlagde Bette Balkan

20170819-154746-1_42Mb

Lægehelikoptere skal flyves af fransk firma: Vandt på at være billigere

Bo Zink

play Bo Zinck bekymret for Jammerbugt FCs fremtid

Til forsiden

Til forsiden