Politiet efterlyser tysk indregistreret bil i forbindelse med indbrud i Hjørring.

Politiet efterlyser tysk indregistreret bil i forbindelse med indbrud i Hjørring.

1 af 2

Efterforskning: Politiet søger vidner til indbrud i Hjørring

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, der har set tysk indregistreret køretøj.

Fredag aften 29. november 2019 kl. 21.40 bemærkede nogle opmærksomme borgere, at en tysk indregistreret bil af mærket Ford Focus kørte søgende rundt i et villakvarter i Hjørring.

Vidnerne kørte efter den tyske bil og så, at den endte med at køre ind på en lukket vej. Og da bilen ikke kunne komme videre ned ad vejen, tog to karseklippede mænd flugten til fods fra bilen.

Politiet, der var blevet tilkaldt, kom hurtigt til stedet med patruljer.

- Og ved vores efterfølgende undersøgelse af personbilen fandt vi indbrudsværktøj og nogle enkelte smykker, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, der efterlyser vidner, som måtte ligge inde med oplysninger om denne tyske bil.

- Det kunne for eksempel være, hvis man har set bilen i dagene op til den 29. november, siger Mikkel Brügmann i en pressemeddelelse.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der måtte have kendskab til de smykker, som man fandt i bilen.

- Vi har jo en mistanke om, at disse smykker kunne være tyvekoster, der stammer fra et eller flere forskellige indbrud, siger Mikkel Brügmann.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har kendskab til disse smykker, der blev fundet i den tyske bil.