Foto: Johnni Isaksen

Efterlysning blev delt i vildskab: Uheldig familie fundet på få timer

En families besøg på Nordsøen Oceanarium fik i tirsdags en brat ende, da den yngste medlem faldt og kom til skade. Oceanariet brugte efterfølgende Facebook til at finde familien, og det lykkedes hurtigt.

En familie på fire måtte i tirsdags forlade Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kort efter, at de var ankommet. Familiens yngste medlem, en dreng på fem eller seks år, faldt på en trappe og slog hul under munden.

Det resulterede først i en tur ud i oceanariets cafeteria, hvor han fik is på munden, men efterfølgende måtte han en tur på skadestuen for at blive tjekket, og derfor endte familiens ferietur til oceanariet altså brat.

Efterfølgende lavede Nordsøen Oceanarium et opslag på deres Facebook-side for at finde frem til familien, og det lykkedes allerede efter fem timer takket være stor hjælp fra andre Facebook-brugere.

Oceanariets opslag blev slået op onsdag morgen, og på få timer blev det delt hele 1065 gange. Onsdag eftermiddag kom Nordsøen Oceanarium så i kontakt med familien.

- Vi var meget taknemmelige for hjælpen og glade for at det lykkedes at finde frem til den uheldige familie, siger Jeppe Nedergaard, der arbejder som grafisk designer på Nordsøen Oceanarium.

Oceanariet fik en opdatering på, hvordan det gik med den uheldige dreng. Han var sluppet fra faldet uden alvorlige skader, og ville formentlig komme til hægterne igen efter nogle dage, hvor menuen skulle stå på yoghurt, havregryn med mælk og is.

Takket være hjælpen på Facebook får oceanariet nu mulighed for at give den uheldige familie en noget bedre oplevelse, end de havde i tirsdags.

- Familien havde jo betalt entreen, men fik ikke ret meget ud af deres besøg. Det vil vi gerne råde bod på ved at give dem en oplevelse i oceanariet på et senere tidspunkt, siger Jeppe Nedergaard.