00:51

Erik Rasmussen efter 4-1 sejr: Vi skal opbygge en stime

For tredje gang i træk kunne Vendsyssel FF gå i omklædningsrummet med tre point i bagagen i 1. division i fodbold.

Der var lagt op til topopgør, da Thisted FC mandag aften besøgte Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring. Spændingen udeblev dog, da hjemmeholdet sikkert sejrede med cifrene 4-1. 

Vendsyssel FF havde også fundet de to kampe inden topopgøret. Det var Vendsyssel FF-træner, Erik Rasmussen, naturligvis tilfreds med, da TV2 Nord fangende ham efter kampen. 

- Det var en stor sejr for os i dag. Vi har skulle have stabilitet i vores resultatet. Nu havde vi vundet to i træk, inden vi kom til kampen i dag. Vi skal sætte en stime sammen, og det er vi så begyndt på nu med den tredje sejr i tre kampe, fortalte Erik Rasmussen. 

Læs også Topbrag sendte Thisted FC ned at bide i græsset

Der var knapt så meget glæde at spore i Thisted-lejren efter nederlaget. Thisted FCs cheftræner, Joakim Mattson, synes dog, resultatet blev en smule misvisende, men dog en fortjent sejr til Vendsyssel FF. 

- Vi kan være vores indsats bekendt, men det er selvfølgelgelig et rigtig dårligt resultat for os. Jeg synes, at vi hen ad vejen i 2. halvleg har teten, og vi skal måske også score til 2-2, og så bliver det en a,den kamp. Så brager de to fantastiske mål ind. 4-1 er måske lige i overkanten, men de sparker dem ind, og det gør vi ikke i dag, fortalte Joakim Mattson. 

Kampens resultat betyder, at de to hold bytter pladser i tabellen, Vendsyssel FF nu ligger på andenpladsen med 32 point for 17 kampe, mens Thisted FC på tredjepladsen har 31 point for samme antal kampe. På førstepladsen holder Vejle fast med 34 for 16 kampe. 

02:07 Luk video